Muharrem İnce; “Gizlim saklım yok”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya gelen ardından yaptığı açıklamalarla gündem olan Muharrem İnce yeni açıklamalarda bulundu. İnce, "Ben genel başkanla bir görüşme yaptım ve kendisine bir teklifte bulundum. Onu da basınla paylaştım. Herkesin bilmesini istedim, gizlim saklım yok." dedi.

Muharrem İnce; “Gizlim saklım yok”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya gelen ardından yaptığı açıklamalarla gündem olan Muharrem İnce yeni açıklamalarda bulundu. İnce, "Ben genel başkanla bir görüşme yaptım ve kendisine bir teklifte bulundum. Onu da basınla paylaştım. Herkesin bilmesini istedim, gizlim saklım yok." dedi.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 16:10
Muharrem İnce; “Gizlim saklım yok”

Kılıçdaroğlu ise "Özel bir yemekti, bağlamından koparmak siyasi bir nezaketsizlik" şeklinde konuşmuştu.

Erzurum'da parti teşkilatına ziyarette bulunana CHP'li Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, "Ben genel başkanla bir görüşme yaptım ve kendisine bir teklifte bulundum. Onu da basınla paylaştım. Herkesin bilmesini istedim, gizlim saklım yok." dedi.

YENİ KAMPANYA MESAJI

İnce'nin konuşmasının satır başları:

“Bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Sloganımız “hepimizin cumhurbaşkanıydı” Hepimizin cumhurbaşkanı olmak için devam edeceğiz. Herkesi kucaklayan, memleketin sorunlarına kafa yoran, 81 vilayeti karış karış dolaşan hepinizin cumhurbaşkanı adayı olarak Erzurum’dan başladık. Kampanya sırasında Erzurum’a gelemedim, onun için Erzurumlulardan özür diliyorum.

Burada cumhurbaşkanlığı oyumuz partinin oyundan çok çok fazla. 45 bin civarında bir oyumuz var. Yani gelseymişim barajı aşacakmışız. Erzurum’da bu kampanyayı başlatıyoruz.

Şimdiden Erzurum’dan 9 Eylül günü başlatacağım kampanyanın ilk açılışını Erzurum’dan yapıyorum. 9 Eylül 2018 yılı bir kampanya başlatacağım. “Türkiye’yi gençlerle yönetelim” kampanyası. CHP’nin 1 milyon 250 bin üyesi var. Ben 9 Eylül 2018’de 9 Eylül 2019’a kadar 1 yıl içerisinde 1 milyon 250 bin genci üye yapma kampanyası bu. 18 ile 35 yaş arasında, partinin üye sayısı kadar. Bunu başaracağız.”

“BENİM GİZLİ PLANLARIM AJANDALARIM YOK”

“15 milyon oy aldık, hedefimiz 30 milyon oydur. Genç kardeşlerime sesleniyorum, 9 Eylül 2018 günü kampanyayı başlatacağız. 1 yıl içinde iki katına çıkartırsak önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde 15 milyonu 30 milyon yapacağız” diyen İnce şunları kaydetti:

“CHP karışmadı. Tam tersine biz sayın genel başkan ile bir abi-kardeş içerisinde, eşlerimizle birlikte bir yemek yedik. Ben sayın genel başkana bir teklifte bulundum, onu da basınla paylaştım, herkesin bilmesini istedim. Benim gizli planlarım, ajandalarım yok. Bu millete hiç yalan söylemeyeceğime söz verdim. Karışma falan yok…”

“BU BİRİNCİ RAUNTTU, DAHA BURADAYIM”

İnce, CHP Erzurum İl Başkanlığı ziyaretinin ardından İYİ Parti İl Başkanlığı'na geçti. Burada gazetecilere açıklama yapan İnce, kendisini karşılamalarından ötürü İYİ Parti temsilcilerine teşekkür etti.

Ziyarette, İYİ Partili bir kişinin "Sizi Erdoğan'a rakip olarak görüyorduk ne oldu da bizim ülkemiz elimizden kaydı gitti" sorusuna İnce, şu yanıtı verdi:

"Birincisi ülke elimizden kayıp gitmedi onu düzeltelim, ülke hepimizin ülkesi. İkincisi, siyaset uzun nefesli bir iştir. Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminin 5 yıl sonra olacağını kimse garanti edemez, bakarsın 2 sene sonra oluverir. Onun için hazırlıklı olmak lazım. Hepimizin cumhurbaşkanı olarak yola çıktık. CHP'nin adayıydım, tabii ki CHP''nin milletvekilleri oy birliğiyle beni aday gösterdiler ve 41 yıl sonra yüzde 30 barajını geçtik. Bunu başaracağız, hep birlikte başaracağız."

İnce, 24 Haziran seçimlerine işaret ederek, "Ülke elimizden kayıp gitmez, ülke bizim ülkemiz, hepimizin ülkesi, ben buradayım, yani bir yere gitmedim. Bu birinci raunttu, devam edeceğiz, daha buradayım. Yeniden cumhurbaşkanı adayı mısın, evet yeniden cumhurbaşkanı adayıyım" diye konuştu.

“YENİLDİYSEN GERİ ÇEKİLECEKSİN”

AA'nın aktardığına göre İnce, "Yenildiğini kabul edemeyen yenemez, yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72