Müezzinoğlu ve Can, Kadosan Sanayi Sitesi Yönetimi ile Esnafına Ziyaret

Müezzinoğlu ve Can, Kadosan Sanayi Sitesi Yönetimi ile Esnafına Ziyaret

07 Mart 2017 Salı 10:00
Müezzinoğlu ve Can, Kadosan Sanayi Sitesi Yönetimi ile Esnafına Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kadosan Sanayi Sitesi Yönetimi ile esnafını ziyaret etti.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bugün Hakkâri Şemdinli’de vatani görevini yaparken yakalandığı bir rahatsızlık sonucu şehit olan Ümraniyeli Harun Aydoğan’ın ailesini ziyaretlerinin ardından Kadosan Sanayi Sitesine giderek esnaf ile bir toplantı gerçekleştirdiler.


Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Kadosan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda esnaf katıldı.


Kadosan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da bir konuşma gerçekleştirdi. Sözlerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na “Ümraniye’ye hoş geldiniz” dileklerini ileterek başlayan Başkan Hasan Can, “Türkiye’nin bir 2B sorunu vardı. Bu sorun Ümraniye’mizde de mevcuttu. 2B yasası çıkmasıyla beraber Ümraniye’de herkes tapusuna kavuştu ve bu alanların Kazımkarabekir bölgesinde kalan 10.200 parselinin 17 Şubat’ta Büyükşehir Meclisi’nden 1/5000 ölçekli imar planlarını çıkarttık. İnşallah sonbaharda bu alanlara inşaat ruhsatı vereceğiz. Geriye kalan 3.000 parsel ise Dudullu bölgesindedir. Bu bölgede kalan parsellere imar planı yapmak istediğimiz zaman havza bölgesinde olduğu için düşük imarı olacağından plan çalışmalarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapacağız” dedi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Bizler AK Parti iktidarı döneminde 2002’den buyana hep geleceğe baktık. Hep daha güçlü bir Türkiye olsun istedik. Büyük oranda başarılı olduk ve daha başarılı olacağımız günleri önümüze aldık” dedi. 15 Temmuz’da yaşanan hain terör saldırısına da değinen Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Milletimizle bir arada hain terör örgütlerinin oyunlarını bozmaya devam edeceğiz” dedi ve konuşmasına “16 Nisan’daki referandumda daha güçlü bir Türkiye için evetleriniz bereketli olsun” diyerek son verdi.


Toplantı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun, esnafın sorularını yanıtlamasıyla son buldu.

Son Güncelleme: 07.03.2017 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3