Milletvekili, başkan ve muhtarlar buluşması

Milletvekili, başkan ve muhtarlar buluşması

Milletvekili, başkan ve muhtarlar buluşması

Milletvekili, başkan ve muhtarlar buluşması

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Milletvekili, başkan ve muhtarlar buluşması

Milletvekili, başkan ve muhtarlar buluşması

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Mehmet Sekmen ile birlikte Ümraniye'deki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarının konuşulduğu buluşmada, vekiller 2B arazileri ile ilgili bilgiler verdi.

Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmeye Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Nusret Bayraktar ile Mehmet Sekmen, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan ve muhtarların tamamı katıldı. Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Hasan Can, belediye olarak bu konuda gerekli tüm imkânların seferber edildiğini söyledi. Ümraniyelilerin muhtarlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için 23 yeni muhtarlık binası inşa ettiklerini ifade eden Can, muhtarların sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini belirtti.


""

Vekiller 2B arazileri hakkında bilgi verdi

Toplantıya katılan Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Mehmet Sekmen, muhtarların 2B Yasası ile ilgili sorularını yanıtladı. Yasa hakkında ayrıntılı bilgiler veren Bayraktar ve Sekmen, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki zaman dilimi içerisinde gerekli açıklamaların yapılacağını vurguladı.

Esnaf sorunlarını dinlediler

Toplantının ardından Ümraniye Güven Sanayi Sitesi'ne geçen Başkan Hasan Can ve milletvekilleri, burada site yönetimi ve esnafı ziyaret etti. Ümraniye'nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirten Başkan Hasan Can, artan ticari yoğunluğa dikkat çekti. Başkan Hasan Can, esnafın sorunlarını çeşitli vesilelerle dinlediklerini hatırlatarak bu konudaki hassasiyetlerini ifade etti.

Cem Evi'ne ziyaret

Daha sonra Başkan Hasan Can ve Ak Partili milletvekilleri, Ihlamurkuyu'daki Cem Evi'ne gittiler. Önceki gün hayatını kaybeden Ümraniye Belediyesi personellerinden Kâzım Dorik'in cenaze namazına katılan Başkan Hasan Can ve beraberindekiler, Cem Evi'nde aileye taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Konuklar burada vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3