MHP'li Başkan Aydın'dan duygulu veda

MHP'li Başkan Aydın'dan duygulu veda

26 Şubat 2013 Salı 11:16
MHP'li Başkan Aydın'dan duygulu veda

Son seçimde İstanbul genelinde oyunu yükselten tek ilçe olan Ümraniye MHP teşkilatının genel merkez tarafından görevden alınan Başkanı Mustafa Kemal Aydın, “Demekki siyasetle başarı ters orantılıymış” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nde başlayan yaprak dökümü, teşkilatların bir bir görevden alınmasıyla devam ediyor. Abdurrahman Başkan yönetimindeki MHP İstanbul İl Teştilatı'nın öngörüsü üzerine genel merkez tarafından görevden alınan İstanbul'daki dört ilçeden biri olan Ümraniye İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aydın, yerel basın aracılığı ile veda etti ve herkesten helallik istedi.

 

Sohbet havasındaki toplantıda ilçenin yerel basın temsilcileri ile bir araya gelip kendisinin görevden alınmasını ve bundan sonraki yol haritasını değerlendiren MHP'li Başkan Aydın, “Son seçime baktığınızda İstanbul'da oyunu yükselten tek ilçeyiz. Başarıysa başarı ama yine de genel merkez bizi görevden aldı. Karara elbette saygı duyuyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek olanlara istemeleri halinde tüm tecrübe ve desteklerimizi sunmaya hazırız” dedi.


""

 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Aydın, “Yaklaşık 2 yıldır görev yapıyoruz. Partimiz için gecemizi gündüzümüze katıp fedakarca çalıştık. Teşkilatımızın tüm kadroları ile sürekli barışık olup, kol kola ve dayanışma içerisinde hareket ettik.Görevde bulunduğumuz süre içerisinde her zaman halka açık olduk ve milletimizin yanında bulunduk. Bölgemize duyarlı olup sorun ve sıkıntılarına çözüm önerileri sunduk. Bundan sonra da bu partinin bir neferi olarak görev yapıp çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72