MHP, yerel seçimde İstanbul ilçelerinde iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi Şile İlçe Teşkilatı tarafından Şile Hüseyin...

MHP, yerel seçimde İstanbul ilçelerinde iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi Şile İlçe Teşkilatı tarafından Şile Hüseyin...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
MHP, yerel seçimde İstanbul ilçelerinde iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi Şile İlçe Teşkilatı tarafından Şile Hüseyin Keçici Merkez Camii'nde, başta merhum Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere tüm ülkücü şehitlere Mevlid okutuldu.

Mevlide; MHP İstanbul Milletvekili Dursun Ali Torlak, İl Başkanı Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, MHP İl Başkan Yrd. Murat Kotra, İl Yöneticisi Adem Tulukçu, Aziz Aydoğdu, ilçe başkanları, Ocak yönetimi, MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür ve ilçe yönetimi, parti kadın kolları olmak üzere çok sayıda MHP'li katıldı…

İlk olarak İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden İl Başkanı Abdurahman Başkan, yaklaşan yerel yönetimler seçimleri ile yaptığı açıklamada; “Bizim İstanbul'daki hedeflerimiz büyük. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçemiz Şile'yi AKP'den almayı hedefledik. Bunu da arkadaşlarımızla beraber başaracağız. Şile'de üç hilalli bayrağı dalgalandıracağız” dedi.

""

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Başkanı Hüseyin Özgür, üç hilal işlemeli plaketleri Abdurrahman Başkan, Hayrettin Nuhoğlu ve Gökmen Kantar'a takdim etti. MHP heyeti daha sonra esnafı da ziyaret etti. İkindi namazının ardından okunan Mevlid-i Şerif sonrası cami avlusunda vatandaşlara İstanbul Milletvekili Ali Torlak ve İl Başkanı Abdurahman Başkan etli tarafından etli pilav ve ayran dağıtıldı. Haber- Foto: Nurcan Kırcalı

""

""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72