MHP Ümraniye, muhtarları dinledi

MHP Ümraniye, muhtarları dinledi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
MHP Ümraniye, muhtarları dinledi


MHP Ümraniye ilçe teşkilatının düzenlediği kahvaltıda; partinin genel başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan,  MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak ve il yönetimi muhtarlarla bir araya gelerek sorunları istişare etti.

 Toplantıya, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı, 1. Bölge Başkanı Aziz Aydoğdu, İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Baydaroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Çakır, İlçe Başkanı Sedat Özmen, Ümraniye Ülkü Ocakları Başkanı Adem Yıldız, eski il disiplin kurulu başkanı Ahmet Tüfekçi, eski ilçe başkanı Sabri Şenel, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu da katıldı. Toplantı, İlçe Başkanı Sedat Özmen'in selamlama konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, ülkenin içerisinde bulunduğu zor koşullara ve ihanet sürecine dikkatleri çekerek MHP'nin her türlü muhalefeti yaparak Türk milletine gerçekleri söylediğini ve milletin ülkenin geleceğine sahip çıkmaya çağırdı.

MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak da konuşmasında, muhtarların her türlü haklı meselesinin Ankara'da takipçisi ve onların dili olduğunu ifade ederek muhtarların mutlaka Ankara'da muhtarlık müessesesiyle alakalı düzenlemelerde seslerinin çıkması noktasında destek olacaklarını söyledi. Sırasıyla söz alan muhtarlar, MHP milletvekillerine, özellikle Ali Torlak Bey'e kendilerine Ankara'da verdiği destekten her meselelerine sahip çıkışından dolayı minnettar kaldıklarını ve takdir ettiklerini söylediler.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3