MHP Şile başkan aday adayı iftar yemeği verdi

MHP Şile belediye başkan aday adayı Ufuk Süslü, partililer, bazı köy...

MHP Şile başkan aday adayı iftar yemeği verdi

MHP Şile belediye başkan aday adayı Ufuk Süslü, partililer, bazı köy...

25 Temmuz 2013 Perşembe 17:30
MHP Şile başkan aday adayı iftar yemeği verdi

MHP Şile belediye başkan aday adayı Ufuk Süslü,  partililer, bazı köy muhtarları ve basının da  katıldığı iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine; MHP (MYK) Üyeleri Saffet Sancaklı ve Özcan Pehlivanoğlu, Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür, teşkilat yöneticileri ve davetliler katıldı. İftar öncesi eski futbolcu Saffet Sancaklı ile davetliler arasındaki sohbetin konusu ise siyaset dışı olup Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldığı cezalardı.

""

 

“Partimizin adayı kim olursa olsun

hedefimiz, belediye başkanlığını kazanmak”

İftar saati geldiğinde ise Saffet Sancaklı çorba tenceresinin başına geçerek davetlilerin çorbalarını doldurdu.  Açılan oruçların ardından yapılan konuşmalarda ilk söz alan Ufuk Süslü şunları söyledi: “Uzun zamandır Şile ve köylerinde adeta kapı kapı aday adayı olarak dolaşmakta, partim adına çalışmalarımı sürdürmekteyim. Elbet de benimle birlikte başka arkadaşlarım da aday olarak çıkabilir. Partim her kimi aday gösterirse göstersin MHP olarak Şile Belediyesi’ni kazanmak asli görevimizdir. Bu nedenle çalışmalarımızı, belediyeyi kazanmak için hız kesmeden sürdüreceğiz”.

İlçe Başkanı Hüseyin Özgür de konuşmasında; “Partimize ilk resmi müracaat eden aday adayı olarak sayın Ufuk Süslü’dür. Farklı isimler gündemde. Bundan mutluluk duyuyoruz. Çok isimle konuşulmak partimize olan güveni göstermekte. Önümüzdeki günlerde gelişmelere göre daha farklı  isimler  ortaya çıkabilir. Ama her ne olursa olsun hedef bellidir. Ufuk Bey’in de söylediği gibi tek amaç vardır; o da Şile Belediye Başkanlığı’nı  kazanmak. Aday, kim olursa olsun hedef yerel seçimlerden zafer ile çıkmaktır” dedi. Daha sonra, MYK Üyeleri Saffet Sancaklı ve Özcan Pehlivanoğlu da yaptıkları konuşmalarda, ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.   

Son Güncelleme: 25.07.2013 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72