MHP Maltepe’den Meslek Odaları ve Kooparatiflerine Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Maltepe’den Meslek Odaları ve Kooparatiflerine Hayırlı Olsun Ziyareti

01 Mart 2018 Perşembe 11:00
MHP Maltepe’den Meslek Odaları ve Kooparatiflerine Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Maltepe İlçe Başkanı Sayın Mesut Kamburoğlu ve yönetim kurulu üyeleri S.S Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar ve kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Umut Ergin’i, MASİAD ( Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği) Cem Karatepe’yi, S.S Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Genç’i, Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel’i makamlarında ziyaret etti. Yeni seçilen başkanları ve yönetimlerini tebrik edip hayırlı olsun dileklerini iletti.

MASİAD Ziyareti sırasında Yeni Maltepe Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Küçükay tarafından MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu’na Sporun Yükselen Değerleri ödülü takdim edildi. Kendisini bu ödüle layık gören herkese teşekkür eden Sayın Kamburoğlu sonrasında ziyaretlerine devam etti.

Maltepe bölgesindeki esnafların ve iş adamlarının sıkıntıları konusunda fikir alış verişinde bulunan Sayın Kamburoğlu ilçemizdeki ticaretin canlanması için her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi. Sayın Mesut Kamburoğlu Maltepe’nin daha büyük hizmetleri hak ettiğini belirtip kendilerinin de taşın altına ellerini sokacağını bildirdi. Bu açıdan MHP Maltepe İlçe Başkanlığı olarak projeler ürettiklerini ve bunları hayata geçirmek için ortak hareket etmek gerektiğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
MHPMaltepeMeslek Odaları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72