MHP Maltepe İlçe teşkilatı fes edildi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi aldığı kararla Mesut Kamburoğlu başkanlığındaki Maltepe ilçe teşkilatını da feshetti.

MHP Maltepe İlçe teşkilatı fes edildi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi aldığı kararla Mesut Kamburoğlu başkanlığındaki Maltepe ilçe teşkilatını da feshetti.

26 Ağustos 2019 Pazartesi 11:38
MHP Maltepe İlçe teşkilatı fes edildi!

MHP Genel Merkezi Maltepe İlçe teşkilatını feshetti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın imzasıyla Maltepe ilçe teşkilatı feshedildi. MHP Genel Merkezinden gönderilen yazıya göre parti tüzüğünün 52. ve 54 maddeleri ile Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. maddesine göre ilçe teşkilatının feshedildiği bildirildi.

Mesut Kamburoğlu sosyal medya hesabından duyurdu

02.12.2016 tarihinden itibaren Şerefle ve Gururla sürdürdüğüm Maltepe İlçe Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin talimatı ve “Parti Tüzüğümüzün 52. Ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Başkanlık divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre İstanbul İli Maltepe İlçe Yönetim Kurulunun feshine karar verilmiştir” açıklaması ile alınmış bulunmaktayım.

Bu süre zarfında Allah rızası için Türk Milletine ve Kutlu Davamıza hizmet etme noktasında desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarımıza, Maltepeli komşularımıza ve emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Genel Başkanımızın Söylemiyle;
Niyetimiz salih, özümüz sadık, sözümüz samimi, gözümüz pek, alnımız açıktı. Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür. Benden yana Tüm ülküdaşlarıma hakkım helaldir.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin her daim emrindeyim. Sağlıcakla Kalın..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72