MHP MALTEPE, BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, Maltepe gündemini ve gazetecilerin sorularını değerlendirip gazeteciler gününü kutladı.

MHP MALTEPE, BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, Maltepe gündemini ve gazetecilerin sorularını değerlendirip gazeteciler gününü kutladı.

09 Ocak 2018 Salı 16:00
MHP MALTEPE, BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarına yönelik ilk programlardan birini Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe başkanlığı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mesut Kanburoğlu parti binasında basın mensupları ile kahvaltılı programda biraya geldi.

“SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ BASINI DAHA GÜÇLÜ KILACAKTIR”

10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebete ile basın mensuplarını gününü kutlayan İlçe Başkanı Kanburoğlu, medyanın öneminden bahsetti. İlçe başkanı Kanburoğlu, “Medya kuruluşları devletin şeffaflaşmasında, gelişmesine ve güçlenmesine tarihin her döneminde önemli katkıları ve destekleri olmuştur. Çoğulcu demokrasisin temel unsurlarından biri olan basının, demokrasinin gelişmesi ve yerleşmesine çok önemli katkıları olmuştur. Gazeteciler, her türlü şart ve ortamda insanların ihtiyacı olan haberleri, onlara ulaştırmak için gece gündüz demeden çaba sarf ederek faaliyetlerini büyük bir özveri ile sürdürüyor. Basın mensuplarımızın sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri şartlara ve çalışma ortamlarına kavuşturulması, şüphesiz basınımızı daha da güçlü kılacaktır” dedi. Hataları yazmak yerine onların üstünü kapatıyorsak bunu vebali var” diyen Kanburoğlu, “Örneğin Ali Rıza Bey, neden huzurunu bozup Ümraniye’den kalkıp Maltepe’deki sorunları gündeme getirsin?. Demek ki kendisi kamuoyuna karşı kendini sorumlu his ediyor. Herkes yanlışları da doğruları da yazarsa bir çok mesele zaten kendiliğinden hal olur” dedi.

“YANLIŞLARIN KARŞISINDA TEK YÜREK OLMALIYIZ”

Doğma büyüme Maltepeli olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Mesut Kanburoğlu, “Burada doğdum, burada okudum ben ve ailem burada ekmeğimizi kazanıyoruz. O zaman bu ilçeye karşı sorumluğumuz var. Şimdide ilçe başkan olarak bu ilçeye karşı sorumluğumuz var. Doğruları da yanlışları da söylemek zorundayız. Maltepe’de herkesin her şeyden haberi var. Burada siyaset yapanda sivil toplum kuruluşu temsilcileri de tüm kurumlarda Maltepe’de yapılan yanlışları da doğruları da görmek zorunda. Yanlışlıkların karşısında durup, doğruları ise takdir etmeliyiz. Çünkü bizim derdimiz Maltepe ve Maltepililer. İnsanlar eleştirilerle kendilerini daha iyi noktaya taşır. Olumsuzluklara karşı tek yürek olmak zorundayız. Bunu başarabilirsek Maltepe’de adalet sağlanmış olur” dedi.

Son Güncelleme: 11.01.2018 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72