MHP Çekmeköy Çanakkale'yi unutmadı

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anma etkinlikleri çerçevesinde Çekmeköy ..

MHP Çekmeköy Çanakkale'yi unutmadı

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anma etkinlikleri çerçevesinde Çekmeköy ..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
MHP Çekmeköy Çanakkale'yi unutmadı
18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anma etkinlikleri çerçevesinde Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nca anlamlı bir bir program gerçekleştirildi.

Çekmeköy MHP İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anlamlı bir programla taçlandırdı. Geleneksel hale getirilen programa MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, İl Başkanı Abdurrahman Başkan, İlçe Başkanı Ethem Kurnaz, il yöneticileri, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları, ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Keleş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program çerçevesinde MHP ilçe binası önünden Mehteran eşliğinde yürüyerek Çanakkale ruhunu anlatan, birçoğu daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan 350 resmin sergilendiği alana gidildi. Resim sergisinin gezilmesini müteakip davetlilere, Çanakkale deniz zaferini kazanan askerlerimize o günün ödül yemeği olarak dağıtılan ‘Etli Bulgur Pilavı ve Hoşaf' ikramı yapıldı. Ayrıca o dönemi anlatan 5000 adet Çanakkale CD'si vatandaşa dağıtılarak, kurulan Kızılay çadırında çok sayıda partilinin kan bağışı yapması sağlandı. Gürhan Demirtaş

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3