Maltepe, MHP’ye mi veriliyor?

Maltepe’deki cumhur tabanı, MHP ilçe teşkilatının etkili muhalefeti, aktif çalışmaları ve vatandaşla iç içe olmaları dolayısı ile belediyenin MHP’li bir adayla daha rahat kazanılacağı noktasında hemfikir..

Maltepe, MHP’ye mi veriliyor?

Maltepe’deki cumhur tabanı, MHP ilçe teşkilatının etkili muhalefeti, aktif çalışmaları ve vatandaşla iç içe olmaları dolayısı ile belediyenin MHP’li bir adayla daha rahat kazanılacağı noktasında hemfikir..

25 Aralık 2018 Salı 15:30
Maltepe, MHP’ye mi veriliyor?

O ilçelerden biri Maltepe mi?

Bilindiği gibi MHP ve AK Parti’nin içinde olduğu cumhur ittifakı birçok ilde ortak hareket edecek. Özellikle İstanbul’daki bu ittifakın ilçelere nasıl yansıyacağı en çok merak edilen konulardan biri. İstanbul’da ise en az 2-3 ilçede MHP adayının destekleneceği konuşuluyor. Konuşulan ilçelerden biri de Maltepe.

Cumhur tabanı ‘MHP’ diyor

Mesut Kanburoğlu başkanlığındaki ilçe teşkilatının özverili çalışması, etkili muhalefeti ve sokakta vatandaşla iç içe olmaları Maltepe’de bayrağın bu sefer bir MHP’li adaya teslim edilmesi sürpriz olmaz. Maltepe’deki cumhur tabanı da seçimin MHP’li bir adayla kazanma şansının daha yüksek olacağını dillendirmeye başladı.

“Muhalefeti AK Parti değil MHP yapıyor”

CHP’li Ali Kılıç başkanlığındaki Maltepe Belediyesi, skandal ve rant işleri ile gündemden düşmezken, bu noktada siyasi parti anlamında muhalefeti ise MHP ilçe başkanlığı yapıyor. Cumhur tabanı, “AK Partili ilçe teşkilatı ve meclis üyelerinin bunca yanlışa ve ranta karşı sesiz kalması hepimizi, ilçe kamuoyunu da rahatsız etmiş durumda. Belediye meclisinde üyesi bile bulunmayan MHP ise buna rağmen daha etkili bir muhalefet örneği sergiliyor. En azından sokakta, kahvede, esnafta birebir bunu vatandaşa anlatma çabası içindeler” diyor.

“MHP adayı ile kazanma şansı daha yüksek”

İlçe Başkanı Mesut Kanburoğlu, yönetimi ve partililer ilçedeki özverili çalışmaları ile dikkat çekiyor. Sivil toplum kuruluşları ile diyaloglar, muhtarlar, işadamları, hemşeri derneklerle en önemlisi sokaktaki vatandaşla iç içe olan siyaset ‘MHP’li bir aday’ neden olmasın? Görüşünü akıllara getiriyor. Maltepe’deki cumhur tabanı da bu yönde atılacak bir adamın Maltepe’de cumhur ittifakının zaferi taçlanacağını dile getiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3