Kılıçdaroğlu: PKK çekilirse memnun oluruz

PKK'nın sınır dışına çekilmesini değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal...

Kılıçdaroğlu: PKK çekilirse memnun oluruz

PKK'nın sınır dışına çekilmesini değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal...

24 Nisan 2013 Çarşamba 16:37
Kılıçdaroğlu: PKK çekilirse memnun oluruz

PKK’nın sınır dışına çekilmesini değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çekilirlerse memnun oluruz arkadaşlar. Kimse Türkiye’de terör istemez.” Dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi incelemede bulunmak üzere sabah saatlerinde Tekirdağ’a geldi. İstanbul il sınırında partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, ilk olarak CHP’li Tekirdağ Belediyesi’niziyaret etti. Belediye girişinde vatandaşla tokalaşan Kılıçdaroğlu’na bir vatandaşın sımsıkı sarılması dikkat çekti.

Daha sonra Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Gazetecilerin sorusu üzerine Sırrı Süreyya Önder’in ‘PKK 26 Nisan’da çekilmeye başlayacak’ açıklamasını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, “Çekilirlerse memnun oluruz arkadaşlar. Kimse Türkiye’de terör istemez Öyle değil mi? “ dedi.

Bir gazetecinin ‘Sizce çekilme gerçekleşir mi?’ sorusu üzerine ise Kılıdaroğlu, “Onu bilemem. Onu muhatabına sorun. Onun muhatabı sayın başbakan sayın başbakana sorun. Pazarlıkları yürüten o. Masanın bir tarafından Abdullah Öcalan bir tarafında Recep Tayip Erdoğan var. Siz Recep Tayip Erdoğan’a sorulması gereken soruyu bana soruyorsunuz. Öncelikle ona sormanız gerekir. Çekilecekler mi, çekilmeyecekler mi, pazarlık nasıl yapıldı, pazarlığın süreci nedir? Bu ayrıntıları sayın başbakana sorun. Sizi ve kamuoyunu bilgilendirsin.” dedi.
Kılıçdaroğlu belediye ziyaretinin ardından Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Son Güncelleme: 24.04.2013 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72