KILIÇDAROĞLU Caddebostan'da

KILIÇDAROĞLU Caddebostan'da

KILIÇDAROĞLU Caddebostan'da

KILIÇDAROĞLU Caddebostan'da

26 Şubat 2013 Salı 11:16
KILIÇDAROĞLU Caddebostan'da

KILIÇDAROĞLU Caddebostan'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Renkler Cumhuriyeti' adlı müzikli çocuk oyununun ilk gösterimini izledi. Enver Aysever'in yazdığı, Ünsal Sicilli'nin yönettiği çocuk oyununu, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve çocuklarla birlikte izleyen Kılıçdaroğlu, yaklaşık 1 saat süren oyunun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etti ve çiçek verdi.

Gazetecilerin oyunla ilgili görüşlerini sorması üzerine Kılıçdaroğlu, oyunu, çocuklara Cumhuriyet bilincini vermesi açısından son derece güzel bulduğunu söyledi. CHP lideri, krallık sistemini anlatan oyunun sonunda, Cumhuriyetle birlikte bir kraliçenin Başbakan seçilmesinin de anlamlı bir sonuç olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, Caddebostan Kültür Merkezi'nin alt katında yer alan gazeteci Erdoğan Köseoğlu'nun 'Fotoğraf Peşinde Bir Ömür' sergisini gezdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72