Kerimoğlu kazandı, Çapan gene yok...

CHP İstanbul Esenyurt ilçe başkanlığı seçimi çekişmeli geçerken Gürbüz...

Kerimoğlu kazandı, Çapan gene yok...

CHP İstanbul Esenyurt ilçe başkanlığı seçimi çekişmeli geçerken Gürbüz...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kerimoğlu kazandı, Çapan gene yok...

CHP İstanbul Esenyurt ilçe başkanlığı seçimi çekişmeli geçerken Gürbüz Çapan ve Bülent Kerimoğlu yarışına dönüştü, kongeryi Kerimoğlu'nun desteklediği Kemal Deniz Bozkurt başkanlığındaki liste kazandı.

 

İki adayın yarıştığı Esenyurt ilçe başkanlığı kongresinde Gürbüz Çapan'ın desteklediği Server Gökmen 185 oy alırken ile CHP İstanbul il eski sekreteri Bülent Kerimoğlu'nun desteklediği mevcut ilçe başkanı Kemal Deniz Bozkurt 201 oyla seçimi kazandı.

 

430 delegenin oyunu almak için Esenyurt'ta günler öncesinden başlayan çalışmalara Gürbüz Çapan ve ekibi, il başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve ekibiyle birlikte kolları sıvadı. Gürbüz Çapan, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Canan Kaftancıoğlu ve yine İstanbul İl Başkan Yardımcı Faruk Nebi Gültekin'i de listesine almasına rağmen umduğu sonuca ulaşamadı. Esenyurt  Boy Düğün salonundaki kongrede divan başkanlığını istanbul milletvekili Süleyman Çelebi yaptı. CHP 3.bölge millevtekillerinden Umut Oran, Faik Tunay ve Mevlüt Aslanoğlu'nun da katıldığı kongrede il başkanı Oğuz Kaan Salıcı da hazır bulundu. Kongre salonda birlik beraberlik çağrıları yapıldı.

 

Divan başkanı Süleyman Çelebi iki listenin yarıştığı kongrede Gürbüz Çapan ve Bülent Kerimoğlu'nu sahneye çağırdı.

 

Süleyman Çelebi “birarada olmaya ihtiyacımız olan günlerdir” dedi ama Gürbüz Çapan davete katılmadı.

 

Çapan'ın o çağrı öncesinde sinirlerine hakim olamadığı gözlendi. Konrgerinin gidişatını beğenmeyen, kongre yarışını kaybettiğini anlayan Çapan'a bir şok da listeye yazdığı isimlerden geldi.  Çapan'ın listesine yazılan  isimlerin  “bizim haberimiz olmadan yazıldık”  diyerek geri çekilmeleri eklenince çapan divan başkanı Süleyman Çelebi'nin çağrısına beklenmedik bir tepki gösterdi.


""

 

 “BİZ SOYTARI MIYIZ” DİYEREK SALONU TERK ETTİ

Esenyurt'ta CHP kongresinden zaferle çıkan  eski CHP İstanbul il sekreteri, Dr. Bülent Kerimoğlu'nun İstanbul İl başkanlığı için aday olacağı siyasi kulislerde geniş yer buluyor.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72