Kemal Kılıçdaroğlu; “YANLIŞ YAZILMIŞ, TEKRAR YAZAR MISINIZ?"

Kemal Kılıçdaroğlu; “YANLIŞ YAZILMIŞ, TEKRAR YAZAR MISINIZ?"

30 Ağustos 2017 Çarşamba 00:01
Kemal Kılıçdaroğlu; “YANLIŞ YAZILMIŞ, TEKRAR YAZAR MISINIZ?"

Çanakkale'de Adalet Kurultayı'nın son gününde kendisine takdim edilen plakette soyadının yanlış yazıldığını gören Kemal Kılıçdaroğlu, plaketi görevliye iade etti: Tekrar yazar mısınız?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Kocadere Köyü yakınında bulunan Kocadere Kamp Alanı'nda düzenlenen Adalet Kurultayı'nın son gününde köylülerle kahvaltı yaptıktan sonra geceleri konakladığı alandaki karavanına geçti.

Bir süre burada vakit geçiren Kılıçdaroğlu, ardından Adalet Kurultayı'nın yapıldığı Kocadere Kamp Alanı protokol giriş kapısı yanında sergilenen, tasarımını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı, Adalet Heykeli'nin bulunduğu alana geldi.

Çanakkale merkezinde Özgürlük Parkı'na konulacak heykelin kaidesini oluşturacak kırmızı tuğlalardan birini Adalet Heykeli'nin önündeki diğer tuğlaların yanına bıraktı.

BAKAR BAKMAZ HATAYI FARK ETTİ

Adalet Kurultayı'na katılanların anı olarak bir plakete isimlerini yazdırıp, tuğlaya yapıştırarak heykelin önüne bıraktıkları çok sayıdaki kırmızı tuğlaya CHP liderinin isminin yazılı olduğu tuğla da eklenmiş oldu. AncakKılıçdaroğlu plaketlere isimlerin yazıldığı çadıra girerek görevliden kendi isminin yazılı olduğu plaketi aldığında önemli bir hatayı fark etti.

"YANLIŞ YAZILMIŞ, TEKRAR YAZAR MISINIZ?"

Plakete soyadının 'Kılıçtaroğlu' diye yazılı olduğunu gören Kılıçdaroğlu, görevliye tebessümle "Burada soyadım yanlış yazılmış, tekrar yazar mısınız" dedi.

YENİDEN YAZILDI

Hatalı plaketi görevliye verdi. Bilgisayar başındaki görevli plaketi 'Kemal Kılıçdaroğlu' şeklinde düzeltip tekrar hazırladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72