Kartal'daki CHP'li kadınlar kenetlendi

CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve PM Üyesi Deniz Pınar Atılgan,...

Kartal'daki CHP'li kadınlar kenetlendi

CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve PM Üyesi Deniz Pınar Atılgan,...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kartal'daki CHP'li kadınlar kenetlendi

CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve PM Üyesi Deniz Pınar Atılgan, Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetimini ve Kadın Örgütünü ziyaret etti. Toplantıya; MYK Üyesi Sayman Nurcan Şanlı, PM Üyesi Begüm Yavuz, eski il yöneticisi Nihal Korkmaz, Kartal Belediye Bşkan Yrdımcısı Gülseren Böyüktaş ve eski ilçe kadın kolları başkanları katıldı.

CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza ve yönetim kurulu üyelerinin ile Kartal mahalle birimlerinde çalışan kadın üyelerin de katılımıyla toplantı coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, kadın kurultayı süreciyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Kartal'daki CHP'li tüm kadınların adeta kenetlendiği toplantıda, Kadın Kolları Genel Başkanı Pınar Atılgan yaptığı konuşmada, “Geçmişte kiminle siyaset yapmış olması hiç önemli değil, önemli olan CHP iktidarı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığıdır” dedi.

Birinci bölge milletvekilimiz Celal Dinçer de konuşmasında kadın ve gençlik örgütünü çalışmalarından dolayı tebrik etti. Dinçer, kadınların % 33 kotayla daha çok yönetim kadrolarında bulunması gerektiğini ve bunun için ellerinden gelen desteği göstereceğini söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3