Kapan'dan yerel basına teşekkür kahvaltısı

Murat Kapan,yerel basına kahvaltı düzenledi.

Kapan'dan yerel basına teşekkür kahvaltısı

Murat Kapan,yerel basına kahvaltı düzenledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kapan'dan yerel basına teşekkür kahvaltısı

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Murat Kapan, geçtiğimiz hafta Maltepe Dream Hill Otel'de yerel basına kahvaltı düzenledi.

Çok sayıda yerel gazetecinin katıldığı kahvaltıda CHP Milletvekili Adayı Murat Kapan basın açıklamasında bulundu. Kapan açıklamasında basın mensuplarına bu güne kadar kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 Kapan, “CHP, otuz yıldır ilk defa Kahramanmaraş'ta seçimlerde  % 20 oy alarak büyük bir başarı sağladı. Aslında ben İstanbul'un Maltepe İlçesi'nde seçime girmek için aday adayı oldum. Fakat partili büyüklerimiz tarafından memleketim olan Kahramanmaraş'ta kontenjandan dördüncü sırada aday gösterildim. Seçim boyunca canla başla partim için mücadele ettim” dedi.

 Genel Merkez'de bir değişikliğin olacağının sinyalini de veren Kapan, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu seçim boyunca 81 ilde 85 miting yaparak 350‘nin üzerinde ilçe ve belde gezerek partiye üç buçuk milyon seçmen kazandırdı” dedi. 


""

 Konuşmasında, tutuklu milletvekillerinin durumuna da değinen Kapan, “Umarız adalet tecelli eder ve tutuklu vekillerimiz en kısa sürede Meclis çatısı altında en iyi şekilde halkımızı temsil ederler” dedi. Kapan, seçimlerde sandıklarda hile olmadığını da ayrıca ifade etti.


""

""


""

 Haber Durmuş Acar

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72