Kadınlar için özgürlük ve adalet CHP ile gelecek…

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen İl...

Kadınlar için özgürlük ve adalet CHP ile gelecek…

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen İl...

06 Mayıs 2014 Salı 14:43
Kadınlar için özgürlük ve adalet CHP ile gelecek…

Kadınlar için özgürlük ve adalet CHP ile gelecek…

 CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen İl Kadın Kolları Başkanlarını ve yönetimleri ile Kadın  Kolları 4. Eşgüdüm Toplantısını gerçekleştirmek üzere 2-3 Mayıs 2014 günleri Ankara’da topladı. Kadın adayları,  seçilmiş kadın yöneticileri, kadın aday adayları, Milletvekilleri, Yüksek Disiplin kurulu üyeleri, Partinin Genel Merkez Yöneticileri ve Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da toplantıya katılarak seçim değerlendirlereni dinlediler.

Toplantıya katılan kadınlar, her şeyden önce, bir kez daha Türkiye için aydınlık geleceğini şekillendirme  ve iktidar olma isteği içindeydiler. Bunun için kadınların, kadın kollarının çok daha güçlü ve yetkili olması gerekliliği bir kez daha ifade edildi.

Toplantıda kadınlar, “Türkiye’ye söz veriyoruz, kadın erkek eşitliğine giden yolda azimle yürümeye devam edecek, duygularına,  düşüncelerine, geleceklerine dokunduğumuz milyonlarca kadının eşitlik özgürlük taleplerinin temsilcisi olmaya devam edeceğiz” dediler.

Toplantı sonrasında kadınlar aşağıdaki düşünceleri paylaştılar.

Bu toplantıya katılan CHP’li kadınlar olarak;

-  Bütün kadınlara ve Türkiye’nin her köşesine sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz.

- Bize inanan, güvenen, oy veren bütün seçmenlere, özellikle kadın seçmenlere teşekkür   ediyoruz. 

- CHP aday adaylığı başvurusu yapmış bütün kadınlara, aday olup emek veren bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Adaylarımızın duruşu  bizim cesaretimizin açık ifadesidir.  Birlikte yol almaya ve büyümeye devam edeceğiz.

-          CHP’nin belediye başkanı olarak ya da belediye meclis üyesi olarak seçilmiş arkadaşlarımızı kutluyoruz. CHP Kadın Kolları sizlerle gurur duyuyor, sizlere güveniyor. Eşit, adil, özgür, dayanışmacı bir dünya kurmaya emek vereceğinize inanıyoruz. Yolunuz açık olsun. Biz hep sizinle olacağız.

-           Bütün siyasi partilerden yada bağımsız olarak seçilmiş bütün kadın yurttaşlarımızı, muhtarlarımızı kutluyoruz.

Bizimle birlikte yürümek isteyen kadınları partimize ve siyasete davet ediyoruz. 

CHP’yi kadınlarla birlikte ve kadınlar için eşit temsil eşit katılım mücadelesi veren bir parti olarak   iktidar yapacağımıza duyduğumuz inanç ve güven ile  kamuoyuna sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kadınlar için özgürlük ve adalet CHP ile gelecek…

Son Güncelleme: 06.05.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3