Kadınlar ‘Çare Sarıgül' dedi!

Ümraniye Türkiye Değişim Hareketi üyesi bazı kadınlar, sokak ve caddelere...

Kadınlar ‘Çare Sarıgül' dedi!

Ümraniye Türkiye Değişim Hareketi üyesi bazı kadınlar, sokak ve caddelere...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kadınlar ‘Çare Sarıgül' dedi!

Ümraniye Türkiye Değişim Hareketi üyesi bazı kadınlar, sokak ve caddelere ‘Çare Sarıgül' diye yazılar yazdı. Gazetemiz Flashaber'in, ‘Neden çare Sarıgül' sorusuna ise kadınlar ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son günlerde yaptıkları açıklamalarla gündeme gelen Türkiye Değişim Hareketi (TDH) üyesi kadınlar, geçtiğimiz gece Ümraniye'nin sokak ve caddelerine ‘Çare Sarıgül' yazıları yazdı. Gazetemize yaptıkları açıklamalarında kadınlar tekrar partinin açılmasını istediklerini söyledi. Türkiye'nin Mustafa Sarıgül'e ihtiyacı olduğunu söyleyen kadınlar yaptıkları açıklamada;

“Şu anda Meclis'te bir boşluk var. Muhalefetin hiçbir şey yapamadığını görüyoruz. Türkiye'de, iktidara gelecek ve değişim yaratacak bir parti istiyoruz. Bu parti de ancak Mustafa Sarıgül liderliğinde oluşacak. Bunu başaracağımızı ümit ediyoruz. Başkanımızı seviyoruz. Tekrar TDH'nin tüm yurtta açılmasını kendisinden istiyoruz.

""

Onun için de biz kadınlar olarak var gücümüzle çalışıyoruz. İnanıyoruz ki partimizin iktidar olarak Meclis'e girmesini herkes istiyor. Türkiye'de ayrım yapmadan her kesime yardımlarını esirgemeyen başkanımıza buradan gazeteniz Flashaber aracılığıyla sesimizi duyurmak istedik” dedi. Haber-Foto:Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72