'Kadının bedeni üzerinden siyaset yapmayız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'AKP'liler ve onların medyası ..

'Kadının bedeni üzerinden siyaset yapmayız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'AKP'liler ve onların medyası ..

03 Kasım 2013 Pazar 15:59
'Kadının bedeni üzerinden siyaset yapmayız'

 

Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kadının bedeni üzerinden siyaset yapmayız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'AKP’liler ve onların medyası hazırlanmış ama CHP kendisine yakışan tavrıyla parlamentoda yerini aldı, konuşmalarını yaptı' dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'AKP’liler ve onların medyası hazırlanmış ama CHP kendisine yakışan tavrıyla parlamentoda yerini aldı, konuşmalarını yaptı. Biz CHP olarak kadının bedeni giysisi üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmuyoruz' dedi. CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen Parti Meclis Toplantısı öncesi konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu hafta parlamentoda tarih yazdıklarını ifade ederek şunları dedi: “AKP’liler ve onların medyası hazırlanmış ama CHP kendisine yakışan tavrıyla parlamentoda yerini aldı, konuşmalarını yaptı. Biz CHP olarak kadının bedeni giysisi üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmuyoruz. Düne kadar hem kadının bedeni hem de giyimi üzerinden siyaset yaptılar ve utanmadan CHP’yi suçladılar. Biz kadın erkek eşitliğine inanana bir partiyiz. Biz çok önemli bir gerçeği Türkiye gündeminde çektik aldık. Artık başörtüsü üzerinden istismar yapamayacaklar. İki arkadaşımız konuştu ikisine de yürekten teşekkür ediyorum. Özellikle Şafak Pavey’in konuşması o kadar etkili oldu ki o çevrelerde alkışlamaları gerekirken saldırmaya başladılar. Neden saldırıyorsunuz. Çünkü beklemiyorlar. Ezberleri bozuldu.”

"CHP YEREL SEÇİMLERİNDE BU BENİM AKRABAM, BU BENİM YAKINIM YOK"

Yerel seçimler üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Yerel yönetimlerle ilgili çok güzel çalışmalarımız var. 5 kişilik bir komisyon kurduk komisyonumuz bütün verileri değerlendirerek bölgenin milletvekillerini, il ilçe başkanlarını dinleyerek, o ilden sorumlu olan parti meclislerini, milletvekillerini dinleyerek adaylarımızı saptırıyoruz. Objektif ve tartışmaya yer açmayacak kurallar içinde seçmeye çalışıyoruz. Bu benim yakınım, bu benim akrabam, bu benim dostum bu buraya gelsin gibi durumlar artık yok CHP’de. Bugün size 295 belediyemizin belediye başkan adayımızı getireceğiz. Nasıl belirlendi bu isimleri arkadaşlar sizlere anlatacak.”

Son Güncelleme: 03.11.2013 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72