Kadıköy Ak Gençlik ‘yola devam' dedi

Ak Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresi'ni yoğun...

Kadıköy Ak Gençlik ‘yola devam' dedi

Ak Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresi'ni yoğun...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kadıköy Ak Gençlik ‘yola devam' dedi

Ak Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresi'ni yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. İlçe Gençlik Kollarının büyük bir titizlik göstererek organize ettiği kongrenin yapıldığı salonda yoğun ilgi vardı. İlçe Gençlik Kolları'nın evsahipliğinde BY Otel'de gerçekleşen kongreye İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri Gürsoy Erol, Belma Satır, Metin Külünk, İsmet Uçma, Muhammet Bilal Macit, İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Selim Temurci, Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, diğer ilçelerin gençlik kolları başkanları ve gençler katıldı.

 

Av. İsa Sinan Göktaş'ın yeniden seçildiği ve kısa bir konuşma yaptığı kongrede ayrıca Milletvekilleri Gürsoy Erol, Belma Satır, Metin Külünk ve Muhammet Bilal Macit birer konuşma yaptılar. Gençlik Kolları Başkanı'nın Ak Parti'nin tüzüğünde çok önemli bir yeri olduğunu, kendi yönetimini ve kendi organlarını kendisinin seçebildiğini ifade eden İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Bugünkü kongrenin yeni bir başlangıç olduğunu belirtmek isterim. AK Parti'de siyasete başlamak gençlerimiz için büyük bir avantaj” dedi.

 

“Genel Başkanımızın gençlik kolları başkanlığından bu günlere geldiğini özelllikle vurgulamak istiyorum” diyen Yıldırım, “Biz gençlerimize sadece geleceğimizi emanet etmiyoruz, geleceğimizin bugün olduğunu, şu an olduğunu, gün geçirmeksizin inisiyatif almamız ve çalışmamız gerektiğini buradan sizlere söylemek istiyorum. Ben yeniden Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen İsa Sinan Göktaş kardeşimi ve yönetimdeki tüm ekibini tekrar tebrik ediyorum. Bu gençlik kongresi Kadıköyümüz'e, İstanbulumuz'a ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72