İYİ Parti Ümraniye’den Kaymakam Dervişoğlu’na Nezaket Ziyareti

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Fındık ilçe yönetimiyle birlikte Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Ümraniye’den Kaymakam Dervişoğlu’na Nezaket Ziyareti

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Fındık ilçe yönetimiyle birlikte Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

04 Mart 2018 Pazar 13:44
İYİ Parti Ümraniye’den Kaymakam Dervişoğlu’na Nezaket Ziyareti

ÜMRANİYE’deki yapılanmasını tamamlayan ve geçtiğimiz ay 1. Olağan Kongresini gerçekleştiren İYİ Parti Ümraniye Teşkilatı, İlçe Başkanı Yakup Fındık öncülüğünde sahaya indi. İlçedeki kurum ve kuruluşlara gerçekleştirecekleri ziyaretler ile siyasi çalışmalarına start veren İlçe Teşkilatı, ziyaretlerinin ilkini Ümraniye’nin mülki idare amiri Kaymakam Suat Dervişoğlu’na gerçekleştirdi. Kaymakam Dervişoğlu’nu makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Yakup Fındık’a yönetim kurulundan kalabalık bir heyet eşlik etti.

“İLÇEMİZ HER ALANDA LİDER VE ÖNCÜ İLÇE OLSUN”

Randevu taleplerini kabul eden ve kendilerini ağırlayan Kaymakam Dervişoğlu’na teşekkür eden İlçe Başkanı Yakup Fındık, “Kaymakamlık olarak yapılan tüm olumlu çalışmalarda Kaymakamlığımızın ve sizin yanınızda olacağız. Biz isteriz ki ilçemiz her alanda öncü ve lider olsun. İlçemizde taş üstüne taş koyan kim olursa olsun Allah razı olsun. Ancak iyi ve adaletli yönetilmesini istiyoruz. Çünkü bizde İYİ parti olarak hizmet verme yolunda siyasi bir adım attık. Sizden de beklentimiz diğer partilere gösterdiğiniz hassasiyeti İYİ Parti’ye de göstermeniz” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden İlçe Başkanı Fındık, “Teröre ve terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları sonuna kadar destekliyoruz. Askerimizin ve güvenlik güçlerimizin her daim yanındayız. Bu bağlamda Afrin operasyonunda şehit düşen askerlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum” diye konuştu.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ise vatandaşların sorunlarına çözüm arama noktasında ilk başvurdukları kurumun başında Kaymakamlığın olduğunu kaydederek, “Bize başvuran hiçbir vatandaşımızı geri çevirmiyoruz. Diğer kurumlarımızla kurduğumuz iletişim sonucu vatandaşlarımızı ilgili kurumlara yönlendirerek yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Dervişoğlu, İYİ Partililere siyasi hayatlarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72