İYİ PARTİ BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITILDI

"BEYKOZ'UN ÇOCUKLARI KAZANACAK; BEYKOZLULAR, YÖNETİMİN ORTAĞI OLACAK"

İYİ PARTİ BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITILDI

"BEYKOZ'UN ÇOCUKLARI KAZANACAK; BEYKOZLULAR, YÖNETİMİN ORTAĞI OLACAK"

07 Şubat 2019 Perşembe 13:01
İYİ PARTİ BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITILDI

İYİ Parti'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç oldu. Miniç için tanıtım programı düzenlendi. Belediye Başkan Adayı Miniç, seçimi kazanması halinde hangi partiye oy vermiş olursa olsun, Beykoz'un yönetimine bütün Beykozluların ortak olacağını ve Beykoz'da hayat şartlarının ucuzlayacağını vaat etti.
İYİ Parti'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç için düzenlenen tanıtım toplantısına ilgi yoğundu.

Toplantıya katılan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, salondaki havanın bir aday tanıtım toplantısı değil, adeta bir Başkanlık kutlaması gibi olduğunu ifade ederek, "Murat Kardeşim ile Beykoz'a talibiz. Güç birliğimiz var; ancak Beykoz'da kendi adayımızla sahadayız ve burada bir rekabetin de içerisindeyiz. Beykoz'da Murat Miniç'e, Büyükşehirde Ekrem İmamoğlu'na desteğimiz tamdır."dedi.

 


31 Mart yerel seçimlerinin mecrasından özellikle çıkarılıp semboller ve kavramlar üzerinden milletimizin kutuplaştirilmaya çalışıldığını vurgulayan Kavuncu "Kimsenin İYİ Parti'nin vatanseverliğini, bayrak aşkını sorgulamaya haddi yoktur. Habur rezaletine imza atanların, Dolmabahçe'de açılım görüşmesi yapanların bizi itham etmeye hakkı yoktur. Bunu da her daim söylemekten çekinmeyin. Başınız dik olsun" diye konuştu. Kavuncu, Murat Miniç'e desteğini yineleyerek başarı temennisinde bulundu.

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, "Allah'ın izniyle Beykoz'un çocukları bu seçimi kazanacak. 1 Nisan'da bütün Beykoz'u kucaklayacaģız" ifadelerini kullandı.
Miniç, belediyeyi kazandığında makam koltuklarında değil, milletin yanında olacağını vurguladı.

 


"Yolsuzluklara izin verilmeyeceğini, Beykoz'u Beykozlularla birlikte yöneteceğini, hiçbir canlının sokaklarda kalmayacağını ve Beykoz'da hayat şartlarının ucuzlayacağını" vaat eden Miniç,
yönetimin, ihalelerin canlı yayında, şeffaf bir şekilde Beykozlunun ortaklığı, onayı ve gözleri önünde olacağını ifade etti. Miniç bunun da Beykozluların ortak olacağı bir Beykoz A.Ş. kurularak yapılacağını belirtti. Geçen seçimdeki adaylığındaki vaatlerin bir kısmının mevcut belediye tarafından kısmen yapıldığının altını çizen Miniç, "Kopya çektiler ancak hepsini yapamazlar; çünkü bizim derdimiz kendimizi zengin etmek değil, yetimin hakkında bizim gözümüz yok, bizim derdimiz milletimiz için çalışmak. Bizim vaatlerimizden kopya çekip hepsinin yapılamamasının nedeni budur" dedi. Miniç, Beykoz'un ilk meselesi ve önceliğin çocuklar ve gençler olduğunu söyledi. Genç Beykoz projesiyle hiçbir gencin sokakta bırakılmayacağını dile getirerek her mahallede müzik, spor gibi alanların yer aldığı sokak kulüpleri kurulacağının sözünü verdi.
Bilgehan Murat Miniç, önümüzdeönümüzdeki e projelere ilişkin kapsamlı bir toplantı yapılacağını da hatırlatarak "Bu akşamdan itibaren oturmak da uyumak da bize haramdır. Beykoz'u tekrar kazanacağız, kapı kapı vatandaşımızla buluşacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72