İstanbul’un en genç Başkan Adayı Gökhan Yüksel’e sevgi seli

Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti emekçileri ve Kartal halkıyla buluştu. Başkan Adayı Gökhan Yüksel’i İlçe binasında yüzlerce vatandaş karşılarken, salona sığmayan vatandaşlar sokaklara taştı. Sık sık birliktelik vurgusu yapan Yüksel, “sokak sokak dolaşarak ve birleştirici, bütünleştirici bir dil ile bütün Kartal halkını kucaklayıp, evlatlarını bağırlarına basmalarını sağlayacağız”

İstanbul’un en genç Başkan Adayı Gökhan Yüksel’e sevgi seli

Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti emekçileri ve Kartal halkıyla buluştu. Başkan Adayı Gökhan Yüksel’i İlçe binasında yüzlerce vatandaş karşılarken, salona sığmayan vatandaşlar sokaklara taştı. Sık sık birliktelik vurgusu yapan Yüksel, “sokak sokak dolaşarak ve birleştirici, bütünleştirici bir dil ile bütün Kartal halkını kucaklayıp, evlatlarını bağırlarına basmalarını sağlayacağız”

31 Ocak 2019 Perşembe 16:30
İstanbul’un en genç Başkan Adayı Gökhan Yüksel’e sevgi seli

Salonu tıklım tıklım dolduran ve sokağa taşan vatandaşlara seslenen Yüksel, sık sık birliktelik vurgusu yaparken, “Tecrübemiz var, hayallerimiz var, projelerimiz var ve bize inanan binler var. Hep birlikte el ele, omuz omuza derman belediyeciliği Kartal'da yine yeniden hep birlikte devam ettireceğiz” dedi.

Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel’in konuşmasının tamamı şu şekilde;

Değerli İlçe Başkanım, çok kıymetli parti emekçilerim, Sivil Toplum Kuruluşları’nın kıymetli temsilcileri, Kıymetli basın emekçileri, değerli Kartal halkı, kısacası sevgili ailem hepiniz hoş geldiniz.

“Onurlu bir görev yükünü aldığımın farkındayım”

Mustafa kemal Atatürk’ün “Benim Bütün Ümidim Gençliktedir” sözünü kendime şiar edinmiş ve her Atatürk genci gibi Ulu Önderimizin Bursa Nutku’nu kendine rehber olarak benimsemiş bir partili olarak, bugün büyük bir sorumluluğu ve onurlu bir görev yükünü aldığımın farkındayım.

Beni bu göreve layık gören ve bana inanan Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na; Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, İl Başkanlığımıza, İlçe Başkanlığımıza kısacası Cumhuriyet Halk Partisi aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Mevcut Başkan Altınok Öz’e emeklerinden dolayı teşekkür

10 yıl önce Kartal’ı sosyal demokrat belediyecilikle buluşturan, 10 yıldır Kartal'a hizmet eden ve 5 yılda da birlikte çalışma fırsatı bulduğum Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz’e bugüne kadar verdiği emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kendisinden devralacağım bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağımdan, en iyi şekilde temsil edeceğimden hiç kimsenin ama hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın.

“İktidarımızı sürdürmeye devam edeceğiz”

Kıymetli dostlar bu bir bayrak değişimi, zaten belediye bizim ve biz bu bayrağı daha iyi noktalara taşımak için hep birlikte, bütün parti emekçilerimle, bütün Kartal halkıyla mücadele etmeye, iktidarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

“Omuz omuza, hep birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz”

Aday Adaylığı sürecinde tatlı bir rekabet yaşadığımız dostlarım, yol arkadaşlarım, aday adayı büyüklerime buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünden sonrada kendileriyle omuz omuza, el ele ve hep birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğimizden hiç kimsenin ama hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın.

“Devraldığım bu görevi layıkıyla yerine getireceğim”

Kartal’da doğdum, Kartal’da büyüdüm, Kartal’da eğitimimi aldım, sizlerin ve Kartal Halkının desteğiyle Belediye Meclis Üyesi, Belediye Emcümen Üyesi, Belediye Encümen Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum. Kısacası Yerel Yönetimlere ve Belediyeye hakim bir arkadaşınız, evladınızım. Hiç ama hiç endişe etmeyin, devraldığım bu görevi layıkıyla yerine getireceğimden hiç kuşku duymayın.

“Derman Belediyeciliği hep birlikte devam ettireceğiz”

Tecrübemiz var, hayallerimiz var, projelerimiz var ve bize inanan binler var. Hep birlikte el ele, omuz omuza derman belediyeciliği Kartal'da yine yeniden hep birlikte devam ettireceğiz.

“Kartal’ın eksiklerine hakimim”

20 mahallesini, 2 bin 200 caddesini ve sokağını karış karış gezen, bilen bu sokaklarda koşturan, burada doğup büyüyen bir genç olarak hangi mahallenin ne eksiği var, hangi projelerimiz yarım kaldı, hangi projelerin tamamlanması gerekiyor. Beklentiler ne? Bunları en iyi bilen bir arkadaşınızım. Bu bilgi birikimimi bütün arkadaşlarımla beraber, en iyi şekilde Kartal halkının hizmetine sunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Değerli dostlar tebrik etmek için arayan fakat çok yoğun toplantılar ve görüşmelerden dolayı cevap veremediğim yakınlarıma, dostlarıma ve ailemin anlayışına sığınıyorum. teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimle.

“Kartal’da CHP iktidarını devam ettireceğiz”

Mutlu, huzurlu, uzlaşma kültürünün benimsendiği, gülen bir Kartal’ı hep birlikte devam ettireceğiz. Ben sizin evladınızım, sizler beni en iyi şekilde tanıyorsunuz. İnanın tanımayanlarda, tanıdıkça çok sevecekler. Hep birlikte ilmik ilmik, bu gönül bağını kapı kapı, sokak sokak dolaşarak ve birleştirici, bütünleştirici bir dil ile bütün Kartal halkını kucaklayıp onların evladını bağırlarına basmalarını sağlayacağız. Bu mücadelede bana omuz vermeye var mısınız? Bütün Kartal halkının gönlünü alarak Kartal’da CHP iktidarını devam ettireceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3