İstanbul'a genç başkan!

Yeni bir çıkış yakalama peşinde olan Doğru Yol Partisi, İstanbul il...

İstanbul'a genç başkan!

Yeni bir çıkış yakalama peşinde olan Doğru Yol Partisi, İstanbul il...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İstanbul'a genç başkan!

Yeni bir çıkış yakalama peşinde olan Doğru Yol Partisi, İstanbul il başkanlığına genç bir isim Tuncay Anlı'yı atayarak ilk bombayı patlattı. Anlı'nın renkli, çalışkan ve başarılı çizgisiyle partiye çok şey katması bekleniyor.

Doğru Yol Partisi, yeniden iktidara gelmesi, İstanbul'un daha iyi şartlarda demokrasi ve adalet çerçevesinde yönetilmesi için İstanbul İl Başkanı olarak Tuncay Anlı'yı atadı. Genç iş adamı Tuncay Anlı'nın ses getirecek işlere imza atmak için çalışmalarına ara vermeden başladığı gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz tarafından il başkanlığına atanan Anlı, yönetim kurulu listesini hazırlayarak çalışmalarına başlayacağını açıkladı. İstanbul'a yakışır bir yönetimle yola çıkacaklarını söyleyen Tuncay Anlı, sonraki süreçte de kongre yaparak hedeflerine adım adım ilerleyeceklerini söyledi.

Genç, dinamik, çalışkan kişiliği ile DYP‘ye gönül vermiş, davasına kendisini adamış olan Anlı, parti ile ilgili çalışmalarında Türk bayrağının ve vatan aşkının önde geleceğini, ülke için sağlam, yararlı ve emin adımlarla ilerleyeceğinin altını çizdi.

DYP'nin bu ülkenin en köklü partilerinden biri olduğunu söyleyen Anlı, geçmişteki ruhu yeniden yakalayacakları ve bu adımı da önce İstanbul'da atacaklarını belirtti. Partinin bu ivmeyle yeni bir heyecan ve coşku yakalayacağını söyleyen Anlı, “Davamıza gönül veren partililerimizle başarıya koşacağız” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72