İlgezdi, “Temiz ve dürüst siyasete oy verin”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı, Mevlana Mahallesi'nde...

İlgezdi, “Temiz ve dürüst siyasete oy verin”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı, Mevlana Mahallesi'nde...

24 Mart 2014 Pazartesi 15:32
İlgezdi, “Temiz ve dürüst siyasete oy verin”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı, Mevlana Mahallesi’nde Volkan Konak konseri düzenledi.

 

Ataşehirliler’in yoğun ilgi gösterdiği konsere, Ataşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak da katıldı. Mevlana Mahallesi sakinlerine seslenen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 30 Mart’ta gerçekleşecek seçimin önemini bir kez daha dile getirdi.

 

Ataşehirliler’in haklıdan ve halkın yanında olan dürüst ve temiz siyasete oy vermelerini isteyen Başkan Battal İlgezdi, “Bizim hizmet anlayışımızda din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yok. Bu ülkenin yüzde ellisi değil yüzde yüzü bizim. Siyasette kullanılan dil çok önemli. Benim türbanlı kardeşim diyorlar. Bu ülkede kimsenin türbanla sorunu yok. Türbanı siyaset malzemesi yapıyorlar. Türbanlı olan da olmayan da bizim kardeşimiz” dedi. Başkan İlgezdi’nin konuşmanın ardından program Volkan Konser ile devam etti. Volkan Konak, seslendirdiği birbirinden güzel ezgilerle Ataşehirlileri büyüledi. 

""

Son Güncelleme: 24.03.2014 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72