Hüseyin Sipahi: “Yerli ve milli kadromuzla bu rövanşı alırım”

DP Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi basın mensupları ile biraraya geldi. Bazı meclis üyesi adayını tanıtıp yerli ve milli bir kadro ile geleceklerini söyleyen Hüseyin Sipahi, “Meydanda usta, çırak bir de baş pehlivan var. Benim arkamda halk var ve ben bu rövanşı alacağım” dedi.

Hüseyin Sipahi: “Yerli ve milli kadromuzla bu rövanşı alırım”

DP Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi basın mensupları ile biraraya geldi. Bazı meclis üyesi adayını tanıtıp yerli ve milli bir kadro ile geleceklerini söyleyen Hüseyin Sipahi, “Meydanda usta, çırak bir de baş pehlivan var. Benim arkamda halk var ve ben bu rövanşı alacağım” dedi.

19 Şubat 2019 Salı 14:11
Hüseyin Sipahi: “Yerli ve milli kadromuzla bu rövanşı alırım”

Bu rövanşı alacağım

DP’nin Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarıyla Çengelköy’deki bir restoranda bir araya geldi. Basın mensuplarına neden aday olduğu ve hedeflerini anlatan Sipahi iddialı konuştu. 2009 yılından kalma bir rövanşının olduğunu söyleyen Sipahi, “Maçlar bile 2 devre ile oynanır. 90. dakikada bile gol atma şansınız var. Ben kalan bu maçı tamamlayacağım ve rövanşı alacağım” dedi.

Beni ancak bu halk gönderir

2009 seçimleri ile ilgili özeleştiride bulunan Sipahi, “ Benim de hatalarım oldu. Yanlış kişilerle yola çıktım ama bu seçimlerde herkesin fikrini ve düşüncelerini alarak seçim kampanyasına devam edeceğim. Diyorlar ki, ‘Sipahi bu seçimlere kazanmak için girmiyor, bırakır gider’. Yok öyle bir şey! Gitmeyeceğim ve seçimi Çekmeköy’de büyük bir farkla kazanacağım. Beni ancak bu halk gönderir” dedi.

Ben bölmek için değil birleştirmek için varım

Şimdi yine bir söylentidir dolaşıyor, muhtemelen sizlerin de kulağına gelmiştir. AK Partililer diyor ki, ‘Sipahi bizi bölmek için geldi’. Öte yandan CHP’nin yöneticileri ‘aslında Hüseyin Avni Sipahi bizi bölmek için aday oldu’ diyor. Bakın değerli arkadaşlarım ben kimseyi bölmeye gelmedim. Bölerse halk onları bölecek. Ben halkımızla bir ittifak yaptık, bölmek için değil birleştirmek için geldim” dedi.

Çaylar 1 TL, WC ise ücretsiz olacak

Sipahi yapacağı icraatlar için “Doğa parkına yeni düzenleme getireceğim. Çengelköy’de bir bardak çay 2 TL Çekmeköy’de 2 lira 50 kuruş. Yok öyle eğer kazanırsam çay 1 TL WC ücretsiz olacak. Çekmeköy halkı buna layık değil” dedi.

Eğitim vadisi lafla olmaz icraatla olur

“Belediye tutturmuş eğitim vadisi. Hangi vadi? Eğer belde halkımız oraya çocuğunu gönderemiyorsa, zenginlerin gönderebildiği okullar ise sen buraya eğitim vadisi diyemezsin kardeşim! Göreceksiniz hem sporu hem de eğitimi liyakatli kişilerle birlikte başaracağız. Örneğin spor ile ilgili Ali Koç kardeşimle, eğitimle Mehmet Aydın abimle istişare ederek tüm Çekmeköy’ün eğitim ve spor sorunlarını çözeceğim. Halkımıza sizin aracılığınızla duyurmak isterim” dedi.

Belediye, gazetecilik yapmayacak!

DP Belediye Başkan adayı Sipahi “Yerel basını her zaman önemserim. Bundan böyle haftanın bir gününü sizinle birlikte geçireceğim. Birçoğunuzu eskilerden tanırım bir geçmişimiz var o yüzden haftanın bir gününü sizinle sohbet ederek, ilçe sorunlarını konuşarak birlikte kararlar almak istiyorum. Örneğin belediye dergi çıkarmayacak, kendi gazetesini çıkarmayacak niye belediye böyle işlere tenezzül etsin? Sizin neyiniz eksik? Size çıkartacağım sizler kazanacaksınız. Hepinizin sorunlarını çok iyi biliyorum inşallah kazandığımda göreceksiniz” dedi.

Çekmeköy’de rakibim yok çırak, usta ve bir de baş pehlivan var

Kimseyi rakip görmediğini söyleyen Hüseyin Sipahi “Ben kimsenin rakibi değilim; sadece meydanda usta, çırak bir de baş pehlivan var. Ustanın kim olduğunu halkımız çok iyi bilir. Benim arkamda illa ki birilerinin olması gerekmiyor. Benim arkamda halk var” dedi.

Yarım kalan işimi tamamlamak için buradayım

Hüseyin Avni Sipahi, “Ben hiçbir zaman kaçmadım kaçmam da. Bülbülü altın kafese koymuşlar illa vatanım demiş. Değerli kardeşlerim benim de gidecek yerim vatandır. Çekmeköy’de kalan yarım işleri tamamlamak için meydanlardayım. Dönemin İstanbul Başsavcısı Zekeriya Öz, ‘Sipahi seni tutuklatacağım’ demişti. Ne kadar acıdır ki kendisi kaçarak tutuklanması istenen biri oldu. Benim alnım ak başım dik!”..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3