HÜSEYİN SİPAHİ GERİ DÖNDÜ... SÖZ ARTIK ÇEKMEKÖY’ÜN!

Hüseyin Avni Sipahi sürpriz bir çıkış yaparak Demokrat Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Adayı oldu. Adaylığını açıklayan Sipahi, ‘YETER! Söz Çekmeköy’ün diyerek bu yarışta ‘Ben de varım’ dedi. Sipahi’nin adaylığı heyecan yaratırken dengeleri alt üst etti..

HÜSEYİN SİPAHİ GERİ DÖNDÜ... SÖZ ARTIK ÇEKMEKÖY’ÜN!

Hüseyin Avni Sipahi sürpriz bir çıkış yaparak Demokrat Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Adayı oldu. Adaylığını açıklayan Sipahi, ‘YETER! Söz Çekmeköy’ün diyerek bu yarışta ‘Ben de varım’ dedi. Sipahi’nin adaylığı heyecan yaratırken dengeleri alt üst etti..

05 Şubat 2019 Salı 13:34
HÜSEYİN SİPAHİ GERİ DÖNDÜ... SÖZ ARTIK ÇEKMEKÖY’ÜN!

Sipahi’nin adaylığı dengeleri alt üst etti

2019 yerel seçim sonuçlarının merak edildiği ilçelerinden biri de kuşkusuz Çekmeköy olacak. Herkes yarışın CHP ile Ak Parti arasında geçeceğini düşünürken sürpriz bir çıkış yapan Hüseyin Sipahi, dengeleri alt üst etti. Sipahi’nin bu sürpriz çıkışı ilçede kartların yeniden karılmasına neden oldu. Hüseyin Sipahi’nin Demokrat Parti’den adaylığı açıklaması İlçede heyecan yarattı.

Adaylarından memnun olmayan ve kararsız seçmenin adresi olacak!..

Hüseyin Sipahi’nin Demokrat Parti’den adaylığı seçime ayrı bir heyecan ve renk kattı. Özellikle kararsız kesim üzerinde ciddi bir etki yaratacağı kuşkusuz. Kendi partisinin adaylarından memnun olmayan ciddi bir kesiminde adresi DP Parti olacağı konuşuluyor. Sipahi hem sağ hem de sol seçmenden oy alabilecek bir isim. Yapılan kamuoyu araştırmalarında ilçede ciddi bir kararsız seçmenin olduğu gerçeği var.

Taşdelen’de marka oldu! Rekor kırdı...

Genç yaşında siyasi hayatına başlayan Hüseyin Avni Sipahi, 1999 yılında Anavatan Partisi’nden Taşdelen Belde Belediye Başkanı oldu. Görev yaptığı süre içerisinde hizmetleri ve vatandaşla olan iyi ilişkileri ile gönüllerde taht kurdu. 2004 yerel seçimlerinde ise artık rakipsizdi. Seçime girdi ve yüzde 60 gibi rekor bir oyla yeniden belediye başkanı oldu. Anavatan Partisi Türkiye genelinde yüzde 3 oy alırken Sipahi’nin Taşdelen’de yüzde 60 oy alması gündem olmuştu..

2009 yerel seçimlerini kıl payı kaybetti!

Hüseyin Avni Sipahi 2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de CHP’nin belediye başkan adayı olarak seçime girdi. Kıyasıya bir yarış olacağı noktasında herkes hemfikirdi. Nitekim öyle oldu. CHP Çekmeköy Hüseyin Sipahi adaylığı ile rekor oy oranına ulaştı. Sipahi, seçimi kıl payı kaybetti. Ak Parti Adayı Ahmet poyraz yüzde 43.4 oy alırken, Hüseyin Sipahi yüzde 42.4 oy aldı. Sipahi kaybetse de partisinin çok üstünde bir oy alması herkesin dikkatini çekti..

İyi günde ve kötü günde Çekmeköy’le bağını koparmadı...

Hüseyin Sipahi siyaset olarak Çekmeköy’den biraz uzaklaşa da Çekmeköy ile olan bağını hiçbir zaman koparmadı. İyi ve kötü günde her zaman Çekmeköylülerle beraberdi. Cenazede, düğünde, açılışta ayrım yapmaksızın hep ön saflarda o vardı.

Büyükşehir ve Çekmeköy arasında mekik dokudu!

Büyükşehir ile Çekmeköy arasında mekik dokudu yıllarca. Soru önergeleriyle, sert çıkışıyla sivrildi Hüseyin Avni Sipahi... Taşdelen ve Çekmeköy’deki ana arterlerin Büyükşehir’den hizmet alamadığını bir çok kez o dönemin İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın yüzüne söyledi. Bölge için büyükşehir belediye meclisine sayısız önerge verdi. Beşiktaş Belediye meclisi üyesi olduğu dönemde de Çekmeköy için verdiği önergelerle dikkat çekmişti..

Taşdelen’i eğitim vadisi yaptı

Hüseyin Sipahi’nin bölgedeki en büyük hizmeti kuşkusuz eğitim alanında oldu. Belediyenin kaynaklarını en çok eğitime harcadı. Taşdelen’deki 10 yıllık belediye başkanlığında bölgeye bir çok eğitim kurumu kazandırdı. Hüseyin Avni Sipahi Ortaokulu, Hüseyin Avni Sipahi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüseyin Tolgacan Sipahi Ortaokulu ile eğitime ciddi katkıları oldu.

Adaylık videosu dikkat çekti “Mevlam ne eylerse hayr eyler”

Hüseyin Sipahi. DP Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adaylığını dikkat çeken bir video ile duyurdu. Video kısa zamanda binlere ulaştı. Videoda Sipahi’nin sesinden yaptığı bir konuşmaya da yer verildi. Sipahi, videoda, “Hak şerleri hayr eyler, zan etmeyin ki gayr eyler, Mevlam ne eylerse iyi eyler” diyerek adaylığını açıkladı.

Son Güncelleme: 07.02.2019 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72