HAS Parti Çekmeköy'e genç isim: Koçoğlu

HAS Parti İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan ilçe başkanlarını atamaya devam ediyor.

HAS Parti Çekmeköy'e genç isim: Koçoğlu

HAS Parti İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan ilçe başkanlarını atamaya devam ediyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
HAS Parti Çekmeköy'e genç isim: Koçoğlu

Çekmeköy ilçe başkanlığına atanan Erdem Koçoğlu, “Siyaseti bir hobi olarak değil, bir hizmet yarışı olarak görüyoruz” dedi.

HAS Parti İstanbul İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan; “Bir hafta içinde İstanbul'un tüm ilçelerinde ilçe başkanlarımız atanmış ve teşkilatlarımız aktif şekilde göreve başlamış olacak” açıklamasında bulundu. Bu açıklamaların üzerine ilçe başkanları da netleşmeye başladı. Çekmeköy İlçe Başkanlığına ise Erdem Koçoğlu seçildi.

Çiçeği burnundaki İlçe Başkanı Koçoğlu göreve geldikten sonra kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. Siyasetin bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen Koçoğlu, “Bizler Çekmeköy ilçe yöneticileri olarak bu süreçte bize ulaşan, tavsiye edilen hemen herkese yetişmeye, irtibata geçmeye azami gayret ettik. Fakat biz biliyoruz ki, bizimle olmak isteyen çok sayıda vatandaşımız var. Bizler bundan sonra da koşmaya devam edeceğiz.

Her kesimden insana ulaşmaya çalışacağız. ‘Ahlak' ortak paydasında bizimle yürümeye değil, koşmaya karar veren tüm dostlara kapımız da gönlümüz de açıktır, dedi.  Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları da veren Erdem Koçoğlu; “Alevisi ile Sünnisi ile, Kürdü-Türkü, Abazası-Lazı ve Çerkezi ile; geleceğe muştu olmak, umutlara cevap olmak ve dualara muhatap olmak için Vira Bismillah diyerek yola çıktık” dedi. 

Erdem Koçoğlu kimdir?

1970 Tunceli Çemişgezek'te dünyaya geldi. 1982-83 yılları arasında Bolu Kuran Kursu'nda eğitim aldı.1983-84 yılında başladığı İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde 1991'de mezun oldu. Aynı yıl Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni kazandı. İkinci sınıfta eğitimine ara vererek ticarete atıldı. Halen gıda sektöründe ticarete devam eden Erdem Koçoğlu; evli ve üç çocuk babasıdır ve 1989 yılından beri Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet etmektedir.       

            Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72