HAS Parti Çekmeköy sahaya inme hazırlığında

Has Parti İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan, bir dizi ziyaret için geldiği Çekmeköy'de önemli açıklamalarda bulundu.

HAS Parti Çekmeköy sahaya inme hazırlığında

Has Parti İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan, bir dizi ziyaret için geldiği Çekmeköy'de önemli açıklamalarda bulundu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
HAS Parti Çekmeköy sahaya inme hazırlığında

Belediye meclislerini takip edeceklerini söyleyen Demirhan, ‘Tarih dokusuna zarar verecek ucube yapıların karşısında olacağız” diyerek Ak Parti'ye yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş başkanlığındaki HAS Parti, Çekmeköy'de önemli yol kat etti. İlçedeki çalışmaları başarılı bulan partinin İl Başkanı Abdullah Demirhan da bir dizi ziyaret nedeniyle Çekmeköy'e geldi. Basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluşan Demirhan, özellikle Ak Parti ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Abdullah Demirhan, “Biz, seçim partisi değil, medeniyet hareketiyiz. Siyaseti, yüksek idealler için yapan, siyasetteki hedefi ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır' düsturu ile yola çıkanlardanız” dedi.

  “Ak Parti önümüzdeki seçimde oylarını arttırma tiyatrosu yapıyor” diyen Abdullah Demirhan, “Bu tiyatroları, bu oyunları, yanlış beyanları büyük bir kısım medya hükümetin baskısı olduğu için dillendiremiyor. HAS Parti, halkın sesi olma adına kurulmuştur. Ülkenin menfaatini düşünen herkesin kendini ifade edebileceği, kendi rengini, kendi özelliğini katabileceği ve tüm Türkiye'nin sahip olacağı bir parti olması anlamında HAS Parti'yi kurduk” dedi.


""

 Başbakanın bir heykel için ‘ucube' demesi ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Demirhan, “Asıl ucubeler İstanbul'daki tarihi dokuya zarar veren yapılardır. Bundan sonra meclisleri takip edip yanlışların karşısında olacağız” dedi. İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu ise Çekmeköy'de önemli yol kat etiklerini söyleyerek, “Herkese kapımızı ve yüreğimizi açtık. Hizmet için menfaat gözetmeksizin çalışmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz” dedi.              Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72