Hamzaçebi, Tokatköy'de vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Afrin'de şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Hamzaçebi, Tokatköy'de vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Afrin'de şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

26 Şubat 2018 Pazartesi 13:52
Hamzaçebi, Tokatköy'de vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Afrin'de şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ordumuza yürekten başarılar diliyorum. Afrin, bizim Milli meselemizdir ve partiler üstüdür. O konuda hepimiz birleşiriz, birleşmeliyiz." dedi.

Hamzaçebi, Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların imar ve mülkiyet durumuna ilişkin taleplerini dinleyen Hamzaçebi, sorunun çözümü için çaba gösterdiklerini söyledi.

Hamzaçebi, vatandaşların sorunlarının çözülmesini amaçladıklarını dile getirerek, "Bu akşam bu salondan çözüm çıkacaktır. Ankara'daki yetkililerimize buradan ses çıkacak. Bu sorun ya çözülecek, ya çözülecek" diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı'na da değinen Hamzaçebi, "Afrin'de şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ordumuza yürekten başarılar diliyorum. Afrin, bizim milli meselemizdir ve partiler üstüdür. O konuda hepimiz birleşiriz, birleşmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Hamzaçebi, Beykoz Çavuşbaşı'nda bulunan Trabzonlular Derneği'ni ziyaret etti.

Burada konuşan Hamzaçebi, siyasi partilerin seçimlerde ittifak edebilmesine ilişkin bir yasal düzenleme teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldiğini anımsatarak, "Bunun amacı halen anayasamızda var olan yüzde 10'luk seçim barajını ittifaka giren partiler için kaldırmaktır. Anayasamızda 1995 yılında yapılan değişiklikle parçalı bir Meclis yapısını önlemek, Türkiye'yi koalisyonlardan kurtarmak ve parlamentodan tek parti hükümetini çıkarmak amacıyla değişiklikler yapıldı. Bunların iki noktası var. Temsilde adalet ve yönetimde istikrardır." ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde, Hamzaçebi'ye CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72