HALKÇI KEMAL'in gemisi su mu alıyor?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun onbinlerce kişiyle halk iftarlarında bir araya..

HALKÇI KEMAL'in gemisi su mu alıyor?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun onbinlerce kişiyle halk iftarlarında bir araya..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
HALKÇI KEMAL'in gemisi su mu alıyor?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun onbinlerce kişiyle halk iftarlarında bir araya gelmek yerine; çok fazla tanınmayan ve de bilinmeyen bir sivil toplum kuruluşunun gemideki sönük organizasyonuna katılması, "Kılıçdaroğlu'nun halktan kopuk bu tür izlenimleri partiye zarar veriyor" dedirtti.

 

Geçtiğimiz Ramazan ayının son günlerinde boğaz turuyla gemide düzenlenen bir iftara katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sönük bir organizasyonla karşılaşmasının yankıları sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun, çok daha mükemmel organizasyonlarla binlerce kişiyle bir araya gelebilecekken, kamuoyunda fazla tanınmayan ve de bilinmeyen 'Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu' adlı kuruluşun iftarına gitmesi, tepkilere neden oldu.

 

""

HALKÇI KEMAL SOKAKTA

DEĞİL BOĞAZDA, TEKNEDE

İftar davetinde beklenilen yoğunluğu bulamadığı için rahatsız olduğu her halinden belli olan Kılıçdaroğlu'nun bu tavrı, "Halkçı Kemal, sokak yerine lüks teknede olmamalı" dedirtti. Ayrıca son günlerde GENAR'ın yayımladığı Kılıçdaroğlu'nun halktan koptuğu için CHP oylarının bir kaç puan gerilediği anketini de adeta doğruladı.


""

 

PARTİLİLER İSYAN ETTİ!

Yardımcısı Gürsel Tekin ve İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin gibi partinin önde gelen isimleri ile birlikte katıldığı gecede sayıları çok da fazla olmayan bir grupla beraber iftar yapan Kılıçdaroğlu'nun bu tür sönük organizasyonlarla zaman öldürmesini eleştiren oradaki bazı partililer, "Koskoca ana muhalefetin lideri, on binlerce kişiyle bir arada olması gerekirken, halktan kopuk böyle küçük gruplarla bir arada olması yanlış izlenimler vererek CHP'yi zedelemektedir" dediler.


""

 

BU SİVİL TOPLUM KURULUŞUNU

KİM TANIYOR, KİM  BİLİYOR?

Kılıçdaroğlu'nun, toplum tarafından çok da fazla tanınmayan ve de bilinmeyen Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu adlı kuruluşun iftarına katılmasını eleştiren bazı çevreler, "Kılıçdaroğlu, binler hatta onbinlerce kişinin katıldığı halk iftarlarına gidip vatandaşlarla beraber olabilecekken; kimselerin tanımadığı ve bilmediği bu tür yerlerin sönük organizasyonlarına gitmesi, oluşturduğu MYK'nın parti içinde fazla kabul görmemesinin ardından kendisinin liderliğinin de parti örgütünde sorgulatmaya başladı" yorumlarında bulunuyorlar.  HABER DURMUŞ ACAR

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3