Hakkı Çelik'ten sürpriz karar

CHP Çekmeköy'de Hakkı Çelik sürprizi. ÇEKMÜDER Kurucu Başkanı İşadamı...

Hakkı Çelik'ten sürpriz karar

CHP Çekmeköy'de Hakkı Çelik sürprizi. ÇEKMÜDER Kurucu Başkanı İşadamı...

02 Mart 2014 Pazar 14:29
Hakkı Çelik'ten sürpriz karar

Hakkı Çelik’ten sürpriz karar:

CHP'den Meclis Üyesi Adayı oldu

 

CHP Çekmeköy’de Hakkı Çelik sürprizi. ÇEKMÜDER  Kurucu Başkanı İşadamı Çelik’in 12. sıra meclis üyeliği adayı oldu.

CHP Çekmeköy’de geçtiğimiz Cuma günü belediye meclis adayı listesinde bir sürpriz yaşandı. Listelerde son değişiklik günü olan 28 Şubat’ta Hakkı Çelik sürpriz bir kararla listenin 12. sırasında belediye meclis üyesi adayı oldu. Hakkı Çelik’in bu kararı başta hemşerileri olan Sinopluları ve kurucu başkanlığını yaptığı ÇEKMÜDER derneği üyelerini sevindirdi.

Uzun yıllardır Çekmeköy’de ikamet eden ve ticari faaliyetlerini yürüten Hakkı Çelik ilçede dikkat çeken bir isim. Çekmeköy’de Sinoplular’ın nüfus potansiyeli göz önüne alındığında CHP’nin, Hakkı Çelik sürprizi ile bu kitleden oy alacağı düşünülüyor. Çekmeköy’e hizmet etmek için aday olduğunu söyleyen Çelik ise, “Önemli olan vatandaşa hizmettir. Çekmeköy’ü yaşayarak iyi bilen birisi olarak bu ilçenin sorunlarını meclis çatısı altında daha iyi ve çabuk çözeceğimizi düşünüyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 02.03.2014 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72