Haberal her an ölebilir

Haberal her an ölebilir

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Haberal her an ölebilir

CHP'li İsa Gök: Haberal her an ölebilir

 

CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, sabah erken saatlerinde İkinci Ergenekon Davası'nı izlemek için Silivri'ye geldi. Duruşmayı bir süre izledikten sonra Gök, partisinin ikinci Ergenekon davasından tutuklu milletvekili Mehmet Haberal'ı cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası cezaevi yerleşkesinin önünde basın mensuplarına açıklama yapan İsa Gök, "Cezaevinde Zonguldak milletvekilimiz Mehmet Haberal ile görüştüm. Sağlık durumu son derece ciddi. Cezaevi idaresi sağlık konusunda yeni bir rapor hazırlamış. Çok zor şartlar altında şu anda yaşam mücadelesi veriyor adeta" dedi.

"Description:

"ORADA BİR CAN GİDİYOR"

Cezaevi koşullarının çok kötü olduğunu söyleyen Gök, şunları söyledi:

"Sağlığının çok daha kötüye gittiğini, gözle dahi görerek anlayabilrisiniz. Ben tüm kamuoyuna yalnız Türkiye'ye değil, tüm dünyaya bir şeyi ilan etmek istiyorum. Şu anda cezaevinde bir milletvekili var. Milletvekili sağlık durumu olarak çok kötü durumda bir profesör doktor. Rahatsızlığı had safhada. Eğer ki asla ve asla düşünmek istemediğimiz bir şey vuku gelir, cezaevinde Allah göstermesin bir şey olursa burada oluşacak bir vefattan dolayı kim sorumlu olacaksa meclis başkanlığından, hükümetine, kamuoyundan tüm dünyaya ilan ediyorum. Cezaevinde oluşacak bir vefattan dolayı kim sorumlu olacaksa kendini hazırlasın. Bu olay son derece ciddi bir olay. Bu bir haykırıştır."

"CEZAEVİ İDARESİ YENİ BİR RAPOR HAZIRLIYOR"

Haberal'ın sağlığının son derece kötü olduğunun altını çizen Gök, "Cezaevi idaresi sağlığıyla ilgili bir rapor hazırlıyor. Savcılıkdan evrak daha biraz önce geldi. Bu ciddiyete rağmen birileri görmüyorumu, bilmiyorumu, duymuyorumu oynuyor. Orada bir can gidiyor. Herkese vicdanına bakmaya gerçeği görmeye ve bu olumsuzluğa özellikle meclisin kendi milletvekiline sahip çıkmaya çağırıyorum. Vefattan dolayı kim sorumlu olacaksa da kendini hazırlasın diyorum. Bizim devletimizde hukuk az da olsa umarım kalmıştır. Umarım bu olaydan dolayı mutlaka kusurlu olanlar bulunacaktır. Yargı kendi içinde olayı çözümleyecektir" diye konuştu.

 

 

Kaynak: hurriyet.com.tr

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72