Gelecek Partisi Ümraniye İftarında Buluştu

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe başkanlığının düzenlediği iftar, partinin genel başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Bir gün önce iftarın yapılacağı Trabzon Park girişinde belediyenin çalışmaya başlayıp yolu tek şeride düşürmesine hem ilçe başkanı Enver Sedat Çakıroğlu hem de Ahmet Davutoğlu tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Ümraniye İftarında Buluştu

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe başkanlığının düzenlediği iftar, partinin genel başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Bir gün önce iftarın yapılacağı Trabzon Park girişinde belediyenin çalışmaya başlayıp yolu tek şeride düşürmesine hem ilçe başkanı Enver Sedat Çakıroğlu hem de Ahmet Davutoğlu tepki gösterdi.

16 Nisan 2022 Cumartesi 22:19
Gelecek Partisi Ümraniye İftarında Buluştu

Trabzon Park Kuzeytepe Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına; partinin genel başkanı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra genel başkan yardımcısı Selim Temirci, İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, genel başkan yardımcıları, siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

ÇAKIROĞLU: ÜMRANİYE BELEDİYESİ KİME NE MESAJ VERİYOR?

İftarda selamlama konuşması yapan Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, belediyenin iftardan bir gün önce başlattığı çalışmalara tepki gösterdi. Çakıroğlu, “Girişte Ümraniye Belediyesi’nin bir çalışması var. Yol tek şeride düşürüldü. Hafriyat çalışması var, kamyonlar buraya yığıldı. 3 yıldır Ümraniye’ye çivi çakmayan, hizmetleriyle değil, skandallarıyla konuşulan belediye yönetimi bu yolu tek şeride düşürerek bir yerlere mesaj vermeye çalışıyor. Bu 30 yıl önce bile olmayan hareketler. Bunlar çok ucuz hareketler. Bunu yapan insanlar da çok ucuz insanlardır. Milletimiz bunları yapanların cezasını sandıkta kesecektir” dedi.

Birileri Ramazan'ı tekeline almak istiyor diyen Başkan Çakıroğlu “İktidarın toplumumuza yaşatmış olduğu derin sancıların yaralarını sarmak için çalışıyoruz. Bizler Ramazan ayında bunları yaparken, maalesef ‘bu da mı olacaktı?’ dediğimiz olaylara şahit oluyoruz. İstanbul’a geldiğim günden beri Ümraniye’de ikamet ediyorum. 1993 yılından bu yana Sultanahmet Meydanı’ndaki Ramazan etkinliklerine her yıl ailemle katılıyordum. Ülkede ceberut uygulamalar yapan zihniyet olmasına rağmen o günlerde Sultanahmet Meydanı İBB’ye yasaklanmamıştı. O günlerde iftar çadırları kuruluyordu. Şuanda ise Sultanahmet Meydanı İBB’nin etkinliklerine kapatıldı. Birileri Ramazan’ı da tekeline almak istiyor. Ancak milletimiz her şeyin farkında” dedi.

DAVUTOĞLU: ÖNÜMÜZE BİR ÇOK ENGEL ÇAKARTILIYOR, AMA BİZ BURADAYIZ

Partinin genel başkanı Ahmet Davutoğlu ise her türlü engellemelere karşı vatandaşla buluşmaya devam edeceklerini söyledi. Davutoğlu, “İlçe Başkanımız Enver Sedat Çakıroğlu’na bu güzel bahar ortamında bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bu Ramazan’da en az 15 ilçede iftar veya sahur yapacağız. Bunları yaparken önümüze birçok engel çıkartılıyor ve çıkartılmaya devam edeceklerdir. Geçtiğimiz hafta Marmara Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından iftar için davet edilmiştik. Fakat daha sonra engellendik. Dernek üyeleri açıkça tehditle karşılaştı. Bize yapılan saygısızlığı sineye çekeriz ama Ramazan-ı Şerif’e saygısızlık olur mu?”

“ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİRAZ HİZMET YAPSIN”

İftarın yapıldığı Trabzon Park girişindeki çalışmaların tesadüf olmadığını söyleyen Başkan Davutoğlu, “Ümraniye’de de çalışacak başka zamanları olmadı, dün çalışmaya başlamışlar. Çok çalışkan bir belediye. Bizim iftardan bir gün önce çalışmaya başladılar. Olsun bunu da kabul ederiz. Yeter ki onlar Ümraniyelilere hizmet etsin. Akrabalarına, yakınlarına, dostlarına hizmet edeceklerine Ümraniye’ye hizmet etsinler. Ancak Bunlarla bizi engelleyemeyecekleri ortada. Ümraniye’nin de, İstanbul’un da, Türkiye’nin de geleceğini değiştirecek Gelecek kadroları geliyor. Katılımlarından dolayı hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72