Gelecek Partisi İstanbul il Başkanı belli oldu

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığına İsa Mesih Şahin atandı.

Gelecek Partisi İstanbul il Başkanı belli oldu

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığına İsa Mesih Şahin atandı.

09 Ocak 2020 Perşembe 11:52
Gelecek Partisi İstanbul il Başkanı belli oldu

AK Parti’de 2014-2018 yılları arasında Kadıköy İlçe Başkanlığı yapan İsa Mesih Şahin kimdir daha sonra partisinden istifa etmişti.

İsa Mesih Şahin kimdir?

1982 yılında Osmaniye’de doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Osmaniye İmam Hatip Lisesi ve Osmaniye-Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesinden tamamladı. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Siyasete 2003 yılına AK Parti Kadıköy Gençlik Kollarında başladı. 15 yıldır Kadıköy’de; Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı ve 2 defa Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2014-2018 yılları arasında Kadıköy İlçe Başkanlığı yaptı. Kadıköy’de kendisine ait hukuk bürosunda avukatlık yapan Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci; İstanbul, Ankara ve Konya il başkanlarını kamuoyuna duyurdu. Ankara İl Başkanlığı görevine Osman Hakan Kılıç, Konya İl Başkanlığına da Hakan Ekici getirildi.

Son Güncelleme: 10.01.2020 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın ŞİMŞEK 2020-04-15 17:17:58

Yeni gelecek parti istanbul iline saygılarımla selam sayin başkanım bizler maduluz sizlerin yardiminiza ve yardım larimizi bekliyoruz tam 1 aydır çalişmiyorum çalıştığımız yer korona yüzünde kapandı kimleri arasak çevap alamıyoruz herkes bir birne aktariyor gün yapan gün yiyen insanız sayın başkanima mesaj ima çevap verme bize riça ederim istanbul şişli okmeydanı oturmagtayim kulak veren vermeyen herkese sağlıklı günler dilerim Allah bizim gibi zordan kalanlara yardımcısını olsun Allahım sizinde yardimçniz olsun saygılarımla AYDİN ŞİMŞEK ÇEVAP BKLERIM

banner3