FLASHABER TAKİP ETTİ... CHP ADAYLARININ ANKARA ÇIKARMASI!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Arena’da partisinin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını tanıttı ve 12 maddelik seçim bildirgesini açıkladı. Flashaber gazetesi programda 5 bin adet gazete dağıtarak yine adından söz ettirdi.

FLASHABER TAKİP ETTİ... CHP ADAYLARININ ANKARA ÇIKARMASI!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Arena’da partisinin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını tanıttı ve 12 maddelik seçim bildirgesini açıkladı. Flashaber gazetesi programda 5 bin adet gazete dağıtarak yine adından söz ettirdi.

11 Şubat 2019 Pazartesi 13:40
FLASHABER TAKİP ETTİ... CHP ADAYLARININ ANKARA ÇIKARMASI!

İSTANBUL’DAN YOĞUN KATILIM..

ATAŞEHİR VE BEYKOZ DİKKAT ÇEKTİ

Aday tanıtım toplantısında en çok dikkat çeken görüntüler, İstanbul’dan katılımın yüksek olmasıydı. Özellikle Ataşehir ve Beykoz’dan çok sayıda otobüsle partililer Ankara’ya akın etti. Erken saatlerinden itibaren salon dolmaya başladı. Bazı ilçelerden ise hiç partililerin olmaması gözden kaçmadı.

FLASHABER YİNE FARK YARATTI!

Aday tanıtım toplantısında ulusal ve yerel basından en çok dikkat çeken yine Flashaber Gazetesi oldu. 5 bin adet özel sayı ile Ankara Arane’da sadece gazeteniz Flashaber ilgi ile takip edildi. Katalımcılar program başlayana kadar gazetemizi okuma fırsatı buldu.

Aday tanıtım toplantısı Ankara Kapalı Spor Salonu'nda saat 11.00’da başladı. Kılıçdaroğlu, salonda partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ile beraber oturdu.

Salon derli toplu. Ancak basının ilgisi azdı

CHP’nin seçim startını verdiği toplantı derli toplu ve düzenliydi. Kürsünün arkasında, tam ortada Atatürk ve Kılıçdaroğlu posterleri, onların sağında ve solunda ise “derman belediyeciliği” ve “Martın sonu bahar” sloganı yer alıyordu. Ancak basının ilgilisinin az olması gözden kaçmadı.

KADIN ADAYLARININ SAYISI AZDI!

Açılışta Çankaya Belediyesi’nin uluslararası ödüllü halk oyunları ekibi, başarılı bir gösteri yaptı. HOYTUR ekibindeki kadın dansçı sayısı CHP’nin gösterdiği belediye başkan adaylarının sayısından fazlaydı. Sadece Ege ve Akdeniz Bölgesinde Kadın aday sayısının fazla olduğu görüldü.

İMAMOĞLU, SOYER VE YAVAŞ’A ÖZEL İLGİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kılıçtaoğlu ile yan yana oturdu. Bu üç isim anons edildiğinde salonda coşkulu bir alkış tufanı koptu.

Ardından Kılıçdaroğlu kürsüye geldi hem genel siyasetten bahsetti. Hemde 12 maddelik seçim bildirgesini okudu:

“KAPI KAPI DOLAŞIP BORÇ TOPLUYORLAR”

Vergi topladılar yetmedi, fabrikaları sattılar yetmedi. Şimdi kapı kapı dolaşıp borç arıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Osmanlı’dan sonra ilk kez Londra’da bir grup tefeciye teslim edildi. Borcu ödemek için borçlanan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Borç aldılar şimdi emir alma süreci başladı. Tweet atıyor biri, Amerikan Başkanı, Papaz’ı bırakmazsan seni mahvederiz. Talimatla papazı bıraktılar. Merkel istiyor bırakıyorsunuz, Macron istiyorsunuz bırakıyorlar. Peki kimi bırakmıyorsunuz. Türkiye’nin gazetecilerini, Türkiye’nin annelerini…

CHP’NİN 12 MADDELİK SEÇİM BİLDİRGESİ

1. Hoşgörülü ve halka saygılı kentler
2. Hakça paylaşan kentler
3. Hesap veren ve şeffaf yönetilen kentler
4. Yoksulluğu yenen kentler
5. Üreten ve istihdam yaratan kentler
6. Yenilikçi ve akıllı kentler
7. Ulaşım sorunu
8. Nefes alan kentler
9. Sosyal adaleti sağlayan kentler yaratacağız
10. Kültür ve sanatı geliştiren kentler
11. Doğa dostu yeşil kentler
12. Mutlu şehirler

MAHSUNİ’DEN ÖRNEK VERDİ

Bir zat var biliyorsunuz Saray’da oturuyor. Kin üretiyor, nefret üretiyor, sanıyor ki ben milleti kandıracağım. Geçen Sivas’ta bir konuşma yapıyor. “Ne diyorlar domates, ne diyorlar patlıcan, ne diyorlar sivri biber. Yahu düşünün be bir merminin fiyatı nedir’ Allah aşkına şu anlayışa bakın. Biber diyen kim vatandaş. Domates diyen kim vatandaş, sivri biber diyen kim vatandaş. Soğanı unutmuş ama neden unutmuş çünkü rahmetli Mahsuni diyordu ki “Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana , bilsem söylesem mi söylemesem mi?”

Mutfakta yangın var haberi yok bu bey efendinin. Bu millet kendisini açlığa mahkum eden bir siyasi anlayışa ders vermek zorundadır. Kondordato günlük hayatın parçası oldu.

Son Güncelleme: 11.02.2019 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72