Flashaber farkıyla CHP Kurultayı

Kılıçdaroğlu da, 80 kişiden oluşan tek listeli yeni parti meclisine onay aldı.

Flashaber farkıyla CHP Kurultayı

Kılıçdaroğlu da, 80 kişiden oluşan tek listeli yeni parti meclisine onay aldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Flashaber farkıyla CHP Kurultayı

Hafta sonu gerçekleşen ve ülke siyasetinin gündemine damgasını vuran CHP'nin 15. olağanüstü kurultayı, partide büyük bir coşku ve heyecan yaratırken; Kılıçdaroğlu da, 80 kişiden oluşan tek listeli yeni parti meclisine onay aldı. Gazeteniz Flashaber, kurultayın en dikkat çeken gündemi oldu.

 CHP'nin yeni PM üyelerinin belirlendiği kurultayda Çankaya Beldiyesi Hoytur Halk Oyunları ekibi Türkiye'nin değişik yörelerinin oyunlarını oynadı. Kurultay'da sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, partililerle birlikte İstiklal Marşı'nı okuyarak kurultaya start verdi. Kılıçdaroğlu daha sonra Divan Başkanlığı'na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun getirilmesini içeren önergeyi okudu. Önerge oybirliği ile kabul edildi. Kurultay konuşmasında birbirinden önemli konulara temas eden ve 41 ayrı mesaj veren Kılıçdaroğlu, ülke meselelerini ve çözüm önerilerini bir bir sıraladı.

""

Arena Spor Salonu'nda yeni PM listesinde eski Genel Başkan Deniz Baykal ve eski Genel Sekreter Önder Sav'ın ekibinin büyük bölümü yer almazken; Kılıçdaroğlu, Baykal'a yakınlığı ile bilinen Nur Serter gibi birkaç ismi listesine aldı. Kılıçdaroğlu, PM'nin yüzde 52'sini yeniledi. Yeni PM'de; DSP'den geçen Tayfun İçli, Emrehan Halıcı gibi isimlerin yanısıra eski Diyarbakır Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu, eski Dışişleri Müsteşarı Faruk Loğoğlu, eski Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün oğlu Osman Korutürk de yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra ‘Başbakan Kemal' sloganları arasında salondan çıktı. Kılıçdaroğlu'nun salondan çıkışı sırasında arbede yaşandı. Arbede sırasında kafasını cama çarpan bir görevli kanlar içinde kaldı. Kafası yarılan görevli, ambulansa götürülerek tedavi altına alındı. Bu arada, CHP lideri Kılıçdaroğlu, kurultay konuşmasının ardından Arena Spor Salonu'nun VIP salonuna geçerek yemek yedi. Kılıçdoğlu daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'le birlikte Arena Salonu'ndan ayrıldı.

 Flashaber yine ilgi odağı oldu!

CHP kurultayının gerçekleştiği güne özel sayıyla çıkan gazeteniz Flashaber de Ankara'nın ilgi odağıydı. Kurultay salonunu ve öncesini an be an takip eden Flashaber ekibi, birbirinden önemli görüntüler kaydetti.  Flashaber'in o günkü özel sayısı partililer ve ulusal basın mensupları tarafından ilgiyle incelendi. Kurultay gecesinde otel ve restoranların lobilerindeki kulislerde de Flashaber'in özel sayısı gündem yarattı.


""


""

""

""

""

""

""

""

""

""
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3