Eski siyasetçiler bir arada

Bir zamanlar DYP ve Anavatan Partisi'nde ilçe başkanlığı ve meclis..

Eski siyasetçiler bir arada

Bir zamanlar DYP ve Anavatan Partisi'nde ilçe başkanlığı ve meclis..

03 Kasım 2013 Pazar 15:15
Eski siyasetçiler bir arada

 

Ümraniye’deki eski siyasetçiler bir araya geldi

Bir zamanlar DYP ve Anavatan Partisi’nde ilçe başkanlığı ve meclis üyeliği yapmış olan bazı isimler, Türkiye Değişim Hareketi Ümraniye İlçe Başkanı Sacit Eyüboğlu önderliğinde bir araya geldi.

Anavatan ve DYP’nin etkin isimleri, geçtiğimiz günlerde Ümraniye Artvinliler Derneği’nde bir araya geldi. Eski partililer TDH Ümraniye İlçe Başkanı Sacit Eyüboğlu ile görüşerek Mustafa Sarıgül’ün siyasi geleceği ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.  Ümraniye’de Anavatan ve DYP’de geçmişte siyaset yapmış bu isimler Sarıgül’e iletilmek üzere yapılması gerekenleri ifade ettiler.  Ümraniye TDH İlçe Başkanı Sacit Eyüboğlu ve kurmayları, aldıkları notları Mustafa Sarıgül’e ileteceklerini söylediler.  Toplantıya ilginin had safhada olması, TDH’lileri sevindirdi. Sacit Eyüboğlu konuşmasında, “Mustafa Sarıgül ve arkadaşları hiçbir zaman koltuk peşinde koşmaz. Onlar ancak halkına hizmet yapmak için koşarlar” dedi ve herkesin Sarıgül’e destek vermelerini istedi.   

 

""

Son Güncelleme: 03.11.2013 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3