Erol Çelebi, ŞADER yönetimine projelerini anlattı

MHP Şile Belediye Başkan Adayı Erol Çelebi, bir dönem başkanlığını yaptığı ...

Erol Çelebi, ŞADER yönetimine projelerini anlattı

MHP Şile Belediye Başkan Adayı Erol Çelebi, bir dönem başkanlığını yaptığı ...

23 Şubat 2014 Pazar 16:40
Erol Çelebi, ŞADER yönetimine projelerini anlattı

Erol Çelebi, ŞADER yönetimine projelerini anlattı...

MHP Şile Belediye Başkan Adayı Erol Çelebi, bir dönem başkanlığını yaptığı ŞADER yönetimi ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Erol Çelebi, Belediye Meclis Üyesi adayları ile katıldığı yemekli toplantıda, projeleri hakkında bilgiler verdi.

Önemli projeleri olduğu gözlemlenen Çelebi, konuşmasında; “Ben siyasette yeniyim. Ancak tecrübeli siyasilerimiz kadrolarımızda. İki dönem Ağva Belde Belediye Başkanlığı yapan Ali Acar, Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı yapan, ayrıca 2009 dönemi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kırcalı gibi deneyimli kadrolarımızla insanımıza hizmet aşkı için yola çıktık ve hedefe doğru hızla ilerliyoruz” dedi. ŞADER Başkanı Rahmi Çakar da konuşmasında;  “Dernek olarak biz siyasi adaylarımızla eşit seviyede görüşmelerimizi sürdürmekteyiz, ancak sayın Çelebi ve arkadaşlarından tek ricamız şu olacaktır: ‘Siyasette seviyeyi asla bozmayın’ önerisinde buluna bilirim. Ayrıca Erol Çelebi Başkanımızın dernekte bir ayrıcalığı vardır. Çünkü derneğimizin bir dönem başkanlığını yapmış ve bizden önceki yönetimleri ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamış, bizlere destek vermiş ve vermeye de devam etmekte. Nasip olur da Belediye Başkanı seçildiğinde ise aynı desteği sürdüreceğine inancım tamdır” dedi. Düzenlenen yemekli toplantı daha sonra karşılıklı soru- cevaplar ile son buldu.    

""

Son Güncelleme: 23.02.2014 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72