Enver Aysever Ataşehir'e göz dikti

Son yerel seçimde Ataşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen ...

Enver Aysever Ataşehir'e göz dikti

Son yerel seçimde Ataşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Enver Aysever Ataşehir'e göz dikti

Son yerel seçimde Ataşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen Enver Aysever'in, hemşehrisi Nihat Matkap'ın örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olmasıyla birlikte bu isteğinin yeniden depreştiği iddia ediliyor.

 

Gerçek Gündem adlı internet haber sitesinden Barış Yarkadaş'ın dile getirdiği Enver Aysever'in Ataşehir Belediye Başkanlığı'na oynadığı iddiası CHP'de gündem yarattı. Haberde; '29 Mart 2009 seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkan adayı olmak için dönemin İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'e giden ve defalarca girişimde bulunan Aysever, Tekin bunu reddedince, birden cephe almıştı" denilerek Aysever'in daha sonraki seçimde yaşadığı istifa süreci de dile getiriliyor.

 

Geçen yerel seçimlerde adaylık için ismi geçen fakat sonradan Battal İlgezdi'nin aday gösterilerek başkan seçildiği Enver Aysever'in hayalindeki Ataşehir'de CHP içten içe kaynıyor. Aysever'in, hemşehrisi Nihat Matkap'ın Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmasıyla birlikte Ataşehir için yeniden umutlandığı öne sürülüyor.

 

"Ataşehir Belediye Başkanı olmak, Aysever'in rüyalarını süslüyor" denilen haberde; "Yazar Aysever, Facebook ve twitter'daki hesaplarında, 'Değişim gerekli. Artık yerel seçim süreci başladı. CHP ona göre yapılanacak' diyerek, 'değişim'i neden desteklediğinin ipuçlarını da vermiş oluyor" deniliyor. Öte yandan Aysever'in bu isteğinin partililer tarafından çok da fazla değer görmediği ve mevcut başkan Battal İlgezdi karşısında Aysever'in şansının olmadığı da konuşuluyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72