ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ŞİLE’DE

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ŞİLE’DE

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:05
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ŞİLE’DE

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Şile’de hemşerilerle buluştu. Bakan Albayrak, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ile birlikte Kömürlük Mahallesi, Kervansaray Mahallesi ve Üvezli Mahallelerini ziyaret ederek hemşerilerle mahalle sorunları ve 24 Haziran seçimleri üzerinde konuşmalar yaptı.

ÇEVREYE ZARAR VEREN MADEN İŞLETMELERİ KAPATILIYOR

Ziyaretleri sırasında Kervansaray Mahallesinde Şilelilere hitap eden Bakan Albayrak; "Kervansaray, Değirmençayırı, Ağva... Ben bu meydanda açıkça söz veriyor ve müjdeliyorum; bugün itibariyle Şile ve bölgesinde kurallara uygun olmayan, vahşi işletmecilik yaparak çevreye, yerel insanımıza zarar verecek hiçbir maden şirketi faaliyette bulunmayacak. Bahsettiğim hususlarda adım atmayan hiçbirine işletme ruhsatı izni verilmeyecek. Dünyanın hiçbir yerinde böyle işletmecilik yok. Sen burada iş yapacaksın, yerel idare ve halktan kopuk olacaksın. Halka sosyal sorumluluk projesi kapsamında iş, aş, desteğin olmayacak ve en önemlisi çevreyi, ilçeyi, bölgeyi takmadan vahşi işletmecilik yapacaksın. Bunların hepsinin kapısına kilit vurulur, ya adam gibi yaparlar ya da hepsine 'güle güle' deriz" dedi...

Son Güncelleme: 20.06.2018 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3