Ekrem İmamoğlu: “Geliyoruz İstanbul”

Ekrem İmamoğlu, adının açıklanmasının ardından Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

Ekrem İmamoğlu: “Geliyoruz İstanbul”

Ekrem İmamoğlu, adının açıklanmasının ardından Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

20 Aralık 2018 Perşembe 14:00
Ekrem İmamoğlu: “Geliyoruz İstanbul”

CHP Parti Meclisi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak ismi açıklanan Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde yurttaşlarla buluşan İmamoğlu, “İstanbul’un her tarafını bizim sıcaklığımız saracak. Diyoruz ki İstanbul’da yaşayan herkes beni çok sevecek” açıklamasını yaptı.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu, parti meclisinde isminin açıklanmasının ardından başkanlık binasında gazetecilere açıklama yaptı. İmamoğlu, “İstanbul İl Başkanımıza ve İstanbul’daki tüm CHP üyelerine, PM ve MYK üyelerine, Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Beylikdüzü’nde herkesin kalbini kazandığımız gibi tüm İstanbulluların kalbini kazanmaya geldik” dedi.

Sevginin gücü

Ardından Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde yurttaşlarla buluşan İmamoğlu, seçim startını verdi. Salonu dolduran 7’den 70’e yüzlerce yurttaş İmamoğlu’na büyük ilgi gösterdi. Salonda, “Gençlik seninle, durma ilerle” sloganları yükseldi. Burada Cumhuriyet’e özel açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Bütün kalbimizle, burada yarattığımız bütün sevgiyi İstanbul’a yaymak istiyoruz. Sevginin gücüne inanıyorum. Görecekler bu sevginin gücüyle İstanbul’un her tarafını bizim sıcaklığımız saracak. Diyoruz ki İstanbul’da yaşayan herkes beni çok sevecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72