Dr. Özkaya görücüye çıktı

Dr. Mehmet Özkaya, CHP Ümraniye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını...

Dr. Özkaya görücüye çıktı

Dr. Mehmet Özkaya, CHP Ümraniye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını...

05 Kasım 2013 Salı 17:58
Dr. Özkaya görücüye çıktı

CHP Ümraniye’nin tek aday adayı Dr. Özkaya görücüye çıktı

Dr. Mehmet Özkaya, CHP Ümraniye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını bir basın toplantısı ile duyurdu. Partinin tek aday adayı olan Özkaya, "30 Mart 2014 bizim için dönüm noktası. Fark olacak, farkımız olacak” dedi.

CHP Ümraniye’nin tek belediye başkan aday adayı Dr. Mehmet Özkaya, adaylığını bir basın toplantısıyla duyurdu. İlçe binasındaki basın açıklamasında Dr. Özkaya’yı ailesi, çalışma arkadaşları, parti üyeleri ve ilçe yönetimi yalnız bırakmadı. Kalabalık bir grup karşısında aday adaylık sürecini anlatan Özkaya bu süreçte destek istedi.

""

Özkaya açıklamasında; "Adaylık süreci benim için sürpriz oldu. Başka adaylar da bekliyordum. Başka aday olmaması, benim tek başına aday kalmam sürpriz oldu" dedi. Yerel seçimlerle ilgili açıklamasında Dr. Mehmet Özkaya, " 30 Mart 2014 bizim için dönüm noktası olacaktır. CHP'nin, ülkemizin geleceği için kırılma noktası olacaktır. Kırılma noktasında hep birlikte bütün arkadaşlar, partililerle birlikte çalışmalarda omuz omuza verildi. Bu seçimi Ümraniye'de almamanın mümkünatı yok. Ümraniye'yi aldığımızda İstanbul'u alacağız, İstanbul'u da aldığımızda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu da başbakan yapacağımızı umut ediyorum. Yaşadığım Ümraniye’nin sorunlarına üzülmekten bıktım. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla Ümraniye’nin makus talihi bozmak ve hastalıklarını iyileştirmek için yönetim kadromuzla geliyorum” dedi. Özkaya’nın sempatik ve kendinden emin duruşu dikkatlerden kaçmadı. Dr. Özkaya konuşmasının ardından adaylık başvuru dosyasını ilçe yönetimine teslim etti. 

""

Son Güncelleme: 05.11.2013 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3