“Don Kişot'luk değil sağlam muhalefet yaparım”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve yönetimi yerel basınla buluştu.

“Don Kişot'luk değil sağlam muhalefet yaparım”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve yönetimi yerel basınla buluştu.

04 Haziran 2014 Çarşamba 15:19
“Don Kişot'luk değil sağlam muhalefet yaparım”

Bozkurt: “Don Kişot’luk değil sağlam muhalefet yaparım”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve yönetimi yerel basınla buluştu. Halkın faydasına muhalefeti sonuna kadar yapacağını söyleyen Bozkurt, sağ açılımların tavandan transferlerle değil tabandan geçişlerle olmasından yana olduklarını söyledi.

 

CHP Çekmeköy’ün çiçeği burnundaki İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve yönetimi yerel basınla buluştu. Hedefleri ve gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan Bozkurt, yeni dönemde her şeyin çok daha farklı olacağının mesajını verdi.Yeni dönemde geçmişe takılıp kalmayacaklarını ve her zaman gelecek için planlar yapacaklarını kaydeden Bozkurt, yerel medya ile de yakın diyalog içerisinde olup, sürekli istişarelerde bulunacaklarını söyledi.

""

Saha çalışmalarına ara vermeden başladıklarını söyleyen Bozkurt, "Önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimi ve ardından da bir genel seçim var. İlçe yönetimi olarak bu iki seçime odaklanmış vaziyetteyiz ve çalışma planımızı buna göre yapıyoruz. Şunu açıklıkla söylemeliyim ki; belediye meclisinde ezberleri bozacak bir çalışma performansı göstereceğiz" dedi.

Çekmeköy’de herkesi kucaklayıcı bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını söyleyen Bozkurt; "Hayatta doğru bulduğum her konuda bedeli ne olursa olsun zerre kadar geri vites yapmadım, bundan sonra da yapmam. Şova yönelik gösteriş ve Don Kişot'luk da yapmam. Ancak halkımın ve kamuoyunun yararına yapmamız gereken muhalefeti de sonuna kadar yaparım. Tek bir vatandaşımızın bile rahatsız olduğu her durumun takipçisi olacağız. Parti içinde de herkesi kucaklayacağız. Kongre sürecinde yarıştığımız diğer aday arkadaşlarımızın kadrolarındaki tüm partililerimizle güç birliği yapacağız" dedi.

""

Partisinin genel politikaları üzerine de değerlendirmelerde bulunan Bozkurt, sağ açılımların tavandan transferlerle değil tabandan geçişlerle olmasından yana olduklarını ve gelen kişilerin geçen dönemki başkan adayları Seyfettin Yıldırım gibi CHP program ve tüzüğünü benimsemiş olması gerektiğini ifade etti. Seyfettin Yıldırım'la seçim kaybetme konusundaki bir soruya ise Bozkurt; "Geç kalınmış bir aday belirleme ve örgütümüzün Sayın Seyfettin Yıldırım'ı kitlelerle buluşturmasında yeterince zaman bulmamasından dolayı seçim kaybettik" açıklamasında bulundu.

 

Son Güncelleme: 04.06.2014 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3