Doç. Dr. Nafiz Ünlü "Göreve hazırım"

Doç. Dr. Nafiz Ünlü "Göreve hazırım"

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Doç. Dr. Nafiz Ünlü "Göreve hazırım"

Beykoz'un sevilen ve tanınmış simalarından, CHP Beykoz'da Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Doç. Dr. Nafiz Ünlü, ilçenin geleceği ve sorunlarının çözümü için ?göreve hazırım' mesajı verdi.

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adayı Doç. Dr. Nafiz Ünlü gazetemize yaptığı ziyarette, hedef ve amaçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldız Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve Beykoz Postası Genel Yayın Yönetmeni Eda Seskir ile görüşen CHP Beykoz belediye başkan aday adayı Ünlü, "Beykoz'a bugüne kadar kaybettiği zamanı geri kazandırmak, geleceğin çağdaş ve modern Beykoz'unu yapılandırmak için bu yola çıkmış bulunuyorum" dedi.

Beykoz'un mülkiyet, tapu, işsizlik gibi çok önemli ana sorunları olduğunu ve bunların çözümü için kimsenin elini taşın altına koymadığını hatırlatan Ünlü, "Partim, benim başkan adaylığımı öngördüğü takdirde Beykoz'un geleceği için tüm sorunların çözümü adına göreve talibim ve hazırım" dedi.

""

Kendisinin halen Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu'nda görev yaptığını söyleyen Ünlü, bölgeyi çok iyi bildiğini ve bölge halkını çok iyi tanıdığını ifade etti.
Bölge sorunlarını da çok iyi bildiğini dile getiren CHP aday adayı Ünlü, "Çıktığımız bu hizmet yarışında Beykoz'un geleceği adına tüm halkımızla el ele verip, katılımcı bir yönetim anlayışı ile ilçemizi yöneteceğimize olan inancım tamdır" dedi.


Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3