CHP'nin iktidar yürüyüşü Ataşehir'den start aldı

CHP'nin iktidar yürüyüşü Ataşehir'den start aldı

CHP'nin iktidar yürüyüşü Ataşehir'den start aldı

CHP'nin iktidar yürüyüşü Ataşehir'den start aldı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP'nin iktidar yürüyüşü Ataşehir'den start aldı

CHP'nin iktidar yürüyüşü Ataşehir'den start aldı

""

 

Geçtiğimiz hafta düzenlediği coşkulu dayanışma gecesi ile iktidara yürüyüş startı veren Kaya Uluyılmaz başkanlığındaki CHP Ataşehir, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de katıldığı muhteşem gecede moral depoladı.

 

""

CHP, iktidar yürüyüşünü Ataşehir'den başlattı. Kılıçdaroğlu'nun 80 kişilik yeni parti meclisine onay aldığı büyük kurultay sonrası CHP'de başlayan hareketlilik, örgütlerdeki heyecanı üst seviyelere çıkardı. Geçtiğimiz hafta Ataşehir ilçesinin düzenlediği dayanışma gecesine katılan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partililere ‘hepimiz daha çok çalışmalıyız' mesajı verdi. Yoğun ilgi ve katılımdan dolayı adeta izdiham yaşanan geceye; Tekin'in yanı sıra Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İl Başkan Yardımcısı Hasan Uzunyayla, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

""

 

CHP Ataşehir Kadın Kolları'nın organize ettiği gecede yaptığı konuşmada parti içi birliktelik ve dayanışmanın önemine değinen CHP'nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin, Ak Parti iktidarına da yüklenerek sert eleştirilerde bulundu. Kurultayda adının yüksek oranda çizilmesinden dolayı kırgın olduğu gözlemlenen Tekin, “Parti içerisinde arkadaşlarımızın elbette farklı düşünceleri olacak. Buna tahammül edeceğiz. Bu da bizim zenginliğimiz. Kimse bizden AKP modeli beklemesin. Yeterki birbirimize saygılı olalım” dedi.

""

Kılıçdaroğlu ile CHP'nin ülke için önemli bir şan olduğuna vurgu yapan Tekin, “Sayın Genel Başkanımızın bugüne kadar geri adım atmış hiç bir söylemi yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye için yeni bir modeldir ve büyük bir şanstır. Önümüzdeki dönemde tek görevimiz; illerimizin ilçelerimizin örgütlerimizin, bu ceberut iktidardan kurtulmak için Sayın Kılıçdaroğlu'na başbakanlık yolunu açmaktır” dedi. İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi de birer konuşma yaparak partililere birliktelik ve çalışma temposunu arttırma mesajı verdiler.

""

 

Haber Dunmuş ACAR

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3