CHP'li kadınlar Ankara'da toplanıyor

2-3 Mayıs tarihlerinde Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve ....

CHP'li kadınlar Ankara'da toplanıyor

2-3 Mayıs tarihlerinde Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve ....

29 Nisan 2014 Salı 15:39
CHP'li kadınlar Ankara'da toplanıyor

2-3 Mayıs tarihlerinde  Kadın  Kolları Genel Başkanı  Hilal Dokuzcan  ve  MYK  Üyelerinin  ev sahipliğinde Ankara’da   İl Kadın Kolları 4. Eşgüdüm ve Değerlendirme toplantısı yapılacak. İl kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunacağı toplantıya,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi , Merkez Yönetim Kurulu,  Milletvekilleri, ve  Yüksek Disiplin Kurulu  Üyeleri de katılacak.

Kadın belediye başkan aday  ve aday adayları, dünden bugüne görev yapmış kadın belediye başkanlarının da davet edildiği toplantıda,  İlk gün İl kadın kollarının illerinde seçim çalışmaları ve sonuçlarına yönelik yaptıkları değerlendirmeler  ve danışma kurulu  raporları  üzerine çalışmalar  , önümüzdeki  seçimlere yönelik eğitim ve grup çalışmaları gerçekleştirilecek. İkinci gün geniş katılımlı örgüt toplantısı  yapılacak. 

Son Güncelleme: 29.04.2014 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3