CHP'de Dedetaş yönetimine örgüt darbesi

Nurkal Dedetaş başkanlığındaki CHP Ümraniye ilçe yönetimini düşürmek için...

CHP'de Dedetaş yönetimine örgüt darbesi

Nurkal Dedetaş başkanlığındaki CHP Ümraniye ilçe yönetimini düşürmek için...

22 Mayıs 2014 Perşembe 15:49
CHP'de Dedetaş yönetimine örgüt darbesi

Nurkal Dedetaş başkanlığındaki CHP Ümraniye ilçe yönetimini düşürmek için hareke geçen parti örgütü, noter huzurunda delegelere imza kampanyası başlattı. Pazar gününe kadar devam edecek kampanyada mevcut yönetimin düşmesi için 201 delege imzası gerekiyor.

CHP Ümraniye ilçe başkanlığını düşürmek için hareke geçen parti örgütü, noter huzurunda delegelere imza kampanyası başlattı. Pazar gününe kadar devam edecek kampanyada mevcut yönetimin düşmesi için 200 delege imzası gerekiyor.

Mart ayında yapılan yerel seçimlerinde beklentilerin çok uzağında kalan CHP Ümraniye yönetimi topun ağzında. Parti örgütü ve delegeler, yerel seçimler boyunca çalışmamakla, halka ve sokağa inmemekle suçlanan ilçe yönetimini düşürmek için hareke geçti.  Noter huzurunda imza kampanyası başlatılırken, yönetimin düşürülmesi için 200 delegenin imzası gerekiyor.

Ortak bir bildiri yayınlayan ilçe örgütü ve delegeler şu açıklamada bulundular:

“Ümraniye'de değişim zamanı gelmesi, yönetimin değişmesi için düğmeye basıldı. Uzun zamandır Ümraniye'de yaptığımız toplantılar ve istişareler sonucu CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı yeniden yapılandırılarak, örgütümüzün birliğini, bütünlüğünü sağlamak, yeniden parti içi barışı, sevgiyi ve hoşgörüyü kazandırmak için Olağanüstü Kongre kararı aldık.  Noter huzurunda delege imzası başlattık. Gördük ki 4 saat içinde hatırı sayılır bir sayıda delegemiz kendi iradesiyle gelip, imzasını vermiştir. İmza verme sürecinde Alemdağ Cad. Ihlamurkuyu Mah.'nde bulunan 6. Noter yetkilidir. Pazar gününe kadar devam edecektir.  CHP Ümraniye'yi yeniden yapılandırmak için örgütümüzü ‘birlikte güçlü olmak, istikrarlı ve özgür bir CHP Ümraniye İlçesi’ oluşturmak için bu sürece davet ediyoruz.”
 

""

Son Güncelleme: 22.05.2014 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3